Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

CNC-operatör till RZ Kils Mekaniska!

Publiceringsdatum
02 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
RZ Kils Mekaniska är en kvalificerad legoleverantör inom stål och plåtbearbetning. Med egen skärning, bockning, maskinbearbetning och svetsning tillverkas allt från stora stålkonstruktioner till detaljer i tunnplåt. De hanterar såväl enstaka komplexa systemleveranser till löpande serieproduktion av varierande storlek. Nu ska de utöka avdelningen för maskinbearbetningen och därför söker vi en erfaren CNC-operatör. Här får du bland annat arbeta med deras senaste tillskott, en sprillans ny Soraluce FLP 5000!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med RZ Kils Mekaniska en CNC-operatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos RZ Kils Mekaniska under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • Bland annat få köra sprillans ny Soraluce FLP 5000
  • En roll där du, tillsammans med en kollega, får sköta hela avdelningen för maskinbearbetning
  • En stabil och expansiv arbetsplats med god gemenskap bland kollegor
Arbetsuppgifter
Som ansvarig för maskinbearbetningen får du ett varierat arbete då du ansvarar för såväl hela produktionsprocessen som maskinparken. Avdelning består idag av ett arborrverk och två bäddfräsar.
  • Beräkning och planering av jobb
  • Programmering av maskiner, vilket sker i Heidenhain
  • Fräsning
  • Inköp av verktyg och service/underhåll av maskiner
Arbetstiderna är 06:30-15:15, men du bör inte vara främmande för att jobba kvällsskift i framtiden.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet av yrket som CNC-operatör. Du är van vid att programmera och ställa maskiner, samt har goda kunskaper i ritningsläsning. Du har ett genuint intresse för bearbetning och ser det som en härlig utmaning att axla en mer ansvarstagande roll. Utöver detta har du goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Har du tidigare programmerat i Heidenhain är detta meriterande, men likvärdiga system går också bra. Det är även meriterande med truck- och traverskort.

START: Omgående, enligt ö.k.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kil
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

#RZ #CNC #programmering

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Liknande Jobb

Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 mars 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!