Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Busschaufför till Molkom Buss AB!

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du några års erfarenhet av yrket som busschaufför eller precis tagit ditt D-körkort? Vill du vara en del av ett härligt bussförarteam i Värmland? Då kan denna tjänst vara för dig!

Information om tjänsten
Molkom buss AB har nästan 50 års erfarenhet av busstransporter, med depå i Molkom, Karlstad och Deje. Nu söker Professionals Nord i samarbete med Molkom Buss AB en busschaufför. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Molkom Buss.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till louise.erixon@pn.se.

Du erbjuds
  • Ett varierat arbete på ett familjärt företag
  • Lön enligt kollektivavtal
Arbetsuppgifter
Som busschaufför hos Molkom Buss AB kommer dina uppdrag bestå av att köra skolbuss, expressbuss (långlinje) samt beställningstrafik. Tjänsten är förlagd på varierande arbetstider och innefattar dags-, kvälls- och helgarbete med utgångspunkt i Karlstad, Molkom eller Deje.

Vi söker dig som:
Har B och D-körkort samt ett godkänt YKB. Vi ser vidare att du har god kommunikationsförmåga på svenska såväl som engelska. Meriterande är om du även har E-körkort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Molkom Buss AB. Du har ett stort intresse för branschen och är engagerad i det du tar dig an. Vi ser även att du är serviceinriktad och ansvarstagande då detta kommer att krävas i tjänsten.

START: Mitten på augusti
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad/Molkom/Deje
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Louise Erixon

#MolkomBussAB #busschaufför

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren