Region Drift och Underhåll består av ca 300 medarbetare och tillhör affärsområde Anläggning. Regionen arbetar övergripande med hur vi ska bidra till att Peab blir branschens bästa arbetsplats kopplat till våra fyra målområden: nöjdaste kunderna, bästa arbetsplatserna, bästa lönsamhet och att vi ska vara ledande inom samhällsansvar. Regionen har stabil position, goda framtidsutsikter och vi arbetar hållbart med miljötänk i fokus. Tillsammans underhåller vi och sköter om Sveriges vägar och anläggningar.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Vill du dela med dig av din kompetens och erfarenhet och bidra till andra personers utveckling? Vill du få möjlighet att utvecklas själv som ledare och medarbetare? Vi behöver nu stärka upp med en driven och erfaren arbetsledare till vårt driftområde Sydöstra Värmland.

Om tjänsten

Som arbetsledare bistår du platschefen, planerar, leder och fördelar arbetet. Du ansvarar för olika projekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, arbetsmiljö, kundkontakt, ekonomisk uppföljning, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budgetarbete.

Rollen innebär också att du träffar kunder och beställare, upprättar offerter och lämnar förslag, vilket gör att du behöver ha ett intresse för ekonomi, affärer och kundrelationer. Som arbetsledare i vår grupp är det mycket frihet under ansvar.

Du kommer ingå i vårt team i sydöstra Värmland som arbetar med drift och underhåll av drygt 100 mil vägar. Arbetet har inriktningen på drift och underhåll av vägar och anläggningar av mindre projekt, vilket innebär att arbeta och leda egen och inhyrd personal samt maskinförare som utför skötsel av vägområden och vinterväghållning.

Du får känna dig som en bidragande del av samhällsnyttan. Peabkoncernen är även mån om alla sina anställda medarbetare och det är viktigt för oss att du känner dig som en del av gemenskapen i bolaget.

Hos oss får du också möjlighet att utvecklas som medarbetare genom Peabs interna utbildningar riktat till alla våra anställda.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

Kravprofil

Du har utbildning inom relevant område och/eller några års dokumenterad erfarenhet som arbetsledare inom branschen. Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter som ingår i rollen. Erfarenhet från drift- och underhåll av vägar och vinterväghållning är ett krav.

Du ska behärska det svenska språket i både tal och skrift. Körkort B och tillgång till bil är ett krav. C-kort är en merit.

Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer har du en hög social kompetens och lätt för att samarbeta. Du inger ett professionellt intryck och har lätt för att skapa förtroende. Dessutom har du en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande.

Urval kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef för sydöstra Värmland, Per Eriksson 0733 339318, per.eriksson2@peab.se eller HR-partner Anki Säärelä 0733 37 19 90, ann-christin.saarela@peab.se.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.