Hoppa till innehåll

Entreprenadingenjör

Vill du vara med och bygga framtidens hållbara samhälle i Värmland?

Här är din möjlighet att bli en del av Peab som är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag.

Just nu behöver vi förstärka vårt team med en pålitlig entreprenadingenjör till Värmland. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en central roll.

Om tjänsten

Vi har flera nya spännande projekt som innebär att vi behöver stärka vårt team med en entreprenadingenjör. Arbetet innebär att jobba i ett eller flera entreprenadprojekt där du är involverad i hela processen, från anbudsarbetet till färdigställande. I våra projekt kommer du att ha stor möjlighet att påverka arbetet och få ta ansvar så vi når våra strategiska mål: bästa arbetsplatsen, nöjda kunder, bidra till samhällsnyttan och få positiva ekonomiska resultat.

Vem vi söker

Vi söker dig med flerårig erfarenhet från byggbranschen. Vi ser gärna att du har högskoleingenjörsutbildning eller likvärdig byggteknisk utbildning.

Du är affärsmässig och förstår produktionsprocessens alla delar såsom anbud, projektering, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder.

Du har ansvars- och initiativförmåga och är van att driva projekt framåt.

Din problemlösningsförmåga är god och du blir inte blir stressad av utmaningar och förändrade förutsättningar.

Du ser också vikten av att bygga och underhålla goda relationer både internt och externt.

Din personlighet andas våra kärnvärden (jordnära, utvecklande, personliga och pålitlig) och du bidrar till att vi fortsätter ha kul på jobbet och att vi når våra uppsatta mål.

För tjänsten krävs körkort.

Placering är på något av våra kontor i Karlstad, Arvika, Sunne, Torsby eller Hagfors.

För frågor om tjänsten kontakta Arbetschef Karl Simonsson 072-533 60 26 eller allmänt kring Peab, HR Partner Ida Johnsson Friberg 072-533 69 97.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (2 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Sundsvall
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Trollhättan
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Karlstad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Karlstad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Karlstad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga