Hoppa till innehåll
Palmstiernas Svenska AB logotyp

Marknadsansvarig till Palmstiernas!

Ansök nu
Har du erfarenhet av marknadsföring och administrera hemsidor? Föredrar du också en vardag med mycket eget ansvar där du kommer vara en viktig del av företagets framfart? Då kan jobbet som marknadsansvarig på Palmstiernas Svenska AB vara perfekt för dig!

Palmstiernas är ett specialistföretag inom området flödesteknik, med ett omfattande sortiment av instrument, lägesställare, produkter för gas/biogas samt tillbehör till dessa. Palmstiernas är ett mycket välmående företag med långsiktiga och återkommande kunder och omsätter idag över 70 MSEK.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Palmstiernas Svenska AB en Marknadsansvarig. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Palmstiernas.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • En flexibel roll där du har möjlighet att påverka dina egna arbetsuppgifter
  • Bygga upp företagets marknadsföring
  • Utvecklas inom både tekniska produkter och marknadsföring
Arbetsuppgifter:
I fina lokaler på Hammarö kommer du att arbeta tillsammans med 14 härliga kollegor som sköter både kontor och lager. I en prestigelös organisation där man hjälper till på flera avdelningar när det behövs. Det gäller att du är självgående och orädd eftersom du kommer att ha fria tyglar när det kommer till din generella arbetsdag.
  • Ansvar för all marknadsföring som hemsida, produktblad, nyhetsbrev, foto med mera
  • Projektleda bl a publicering, uppbyggnad och drift av ny hemsida
  • Ta emot samtal och mail från kunder och leverantörer

Vi söker dig som:

Antingen har utbildning eller erfarenhet inom marknadsföring. Du är också tekniskt intresserad och har gärna jobbat med hemsidor tidigare.
Introduktion av företaget sker i början genom att svara i telefon och på inkommande mail. Du kommer naturligtvis även att få utbildning på Palmstiernas produkter så att du känner dig bekväm med sortimentet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Palmstiernas. Du är självgående, nyfiken och initiativtagande.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad/Hammarö
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Jesper Wingqvist
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare