Elektriker för service inom El/Styr- och regler och ventilation

Elektriker för service inom El/Styr- och regler och ventilation

Movent AB ser en stadigt ökande efterfrågan på tjänster inom el/styr- och regler och ventilationsservice och söker nu nya duktiga elektriker med placering vid huvudkontoret i Karlstad.

Serviceavdelningen inom Movent AB satsar helhjärtat på serviceuppdrag och mindre montage inom ventilation och el/styr- och regler och automationslösningar.

Hos oss kommer du att jobba med olika typer av service och felsökning samt mindre montagearbete i allt från bostäder till kommersiella lokaler och industrier. Vi arbetare oftast i team men egenarbete förekommer också och dina arbetsdagar planerar du i samråd med arbetsledaren.

Din bakgrund

Vi ser att sökande för denna tjänst har följande egenskaper:

    • Relevant el-teknisk utbildning
    • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
    • Serviceinriktad med förståelse för kundens behov och önskemål
Kunskaper i svenska språket och B-körkort är ett krav.

Som elektriker hos Movent AB är du företagets ansikte utåt ute hos våra kunder och det är därför naturligt för dig att hantera kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt.
Mer info
Kontaktperson Alex Kihlström
Telefon 054-7703373
Email Mejla Alex Kihlström
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.movent.se/
Sista ansökningsdag 17 mars 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om ABH-gruppen

ABH-Gruppen är ett familjeföretag i andra generationen. Vårt fokus ligger på tekniska installationer i byggnader och består idag av Movent AB, Sotning & Ventilation i Karlstad AB, Sotning & Ventilation i Säffle-Åmål AB, Sotning & Ventilation i Norrköping AB

Vi omsätter ca 100 miljoner kronor och har ca 80 st medarbetare inom olika yrkeskategorier så som elektriker, ventilationstekniker,
OVK-besiktningsmän, ventilationsmontörer och sotare.