Hoppa till innehåll
Moelven Skog AB logotyp

Sommarjobb hos Moelven Skog

Publiceringsdatum
01 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo för ett upplevelserik sommar? Med ett sommarjobb hos oss ges du en möjlighet att lära känna Moelven Skog och för oss att lära känna dig . Kanske är det du som är en av våra framtida medarbetare?Lite om rollen

Varje år erbjuder vi sommarjobb till dig som har påbörjat eller är nyexaminerad från en eftergymnasial skoglig utbildning. Det ger dig möjligheten att växa genom arbetslivserfarenhet inom skoglig verksamhet och för oss en möjlighet att lära känna dig. Flera av våra medarbetare har gått vägen via sommarjobb för att sedan få en anställning hos oss.

Sommarjobben löper under 6-8 veckor och innehåller miljö- och kvalitetsuppföljning på våra tjänster t ex återbeskogning, röjning, avverkning. Jobbet kommer utföras på på olika platser inom något av våra sex distrikt.Vem är du?

Vi tror att du har en genuin känsla för människor och skog samt god social kompetens.

Och att du: 

  • Har skoglig utbildning på eftergymnasial nivå (pågående eller nyexaminerad)
  • Har B-körkort och tillgång till egen bil, milersättning utgå


Vi erbjuder dig
  • Ett fritt och ansvarsfullt jobb 
  • Introduktion och förståelse för vår verksamhets olika delar
  • Bli en del av ett tryggt och familjärt företag inom en stor koncern med många möjligheter 
  • En lärande organisation med kompetensutveckling genom både utbildning och erfarenhetsutbyte 

Inom Moelven Skog blir du en del av en stark gemenskap. Ja, vi skulle också vilja sträcka oss så långt som att säga att stämningen är familjär. Vi ser värdet i att våra medarbetare ska må bra, både hemma och på jobbet och gör alltid vårt bästa för att skapa förutsättningar för just det.

Vi på Moelven Skog har stor kunskap och erfarenhet av att förvalta, avverka och förnya skog så att en så stor del som möjligt kan säljas som timmer. Vi är måna om att göra bra val utifrån skogens förutsättningar, både med tanke på ekonomi, ett hållbart skogsbruk, och att framtida generationer ska kunna nyttja skogen.Övrigt

Som sommarjobbare anställs du med en tidsbegränsad anställning under 6-8 veckor, tillträde från juni enligt överenskommelse. Placering är vid något av våra sex distrikt (Centrala, Västra eller Norra Värmland, Dalarna, Skaraborg/ Örebro eller Bohusdal), ange önskad placering i ansökan. 

Vill du veta mer? Varmt välkommen att kontakta distriktschefen för det distrikt där du önskar placering.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Moelven Skog AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 dec. 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Skog AB som ingår i Moelven koncernen, ansvarar för råvaruförsörjningen till koncernens industrier i Sverige. Vi är 80 medarbetare och samarbetar med en rad olika underentreprenörer. Vi finns på flera orter och vårt huvudkontor ligger i Karlstad.

 

För mer information se www.moelven.se/tjanster, Mer Timmer i skogen 

http://www.moelven.com/se