Hoppa till innehåll
Moelven Industrier AB logotyp

IT Säkerhetsrådgivare

Ansök nu
Önskar du bli en del av ett dynamiskt och marknadsstyrt team i en av Skandinaviens största trämekaniska koncern?
Moelven satsar offensivt i den nordiska marknaden som innebär att vår centrala IT-avdelning har många spännande projekt framför sig. Detta ger goda möjligheter för personlig utveckling både yrkes -och erfarenhetsmässigt genom möjligheter för ansvar och ägarskap av kärnprocesser i Moelven. I samband med ökat fokus på IT säkerhet, söker vi en kunskapsrik och engagerad säkerhetsrådgivare.

Kort om rollen

Vi letar efter dig med kunskap och erfarenhet inom flera av följande områden:

  • utbildning och öka medvetandet av informationssäkerhet
  • planering och genomförande av säkerhets revisioner
  • stöd i utveckling av beredskapsplaner och delta i övningar
  • utveckla och underhålla styrningssystem för informationssäkerhet
  • stödja med design och arkitektur av säkra lösningar för kritisk infrastruktur
  • tredje linje teknisk support och händelse hantering vid våran SOC


Vem är du?
Vi önskar att du har relevant utbildning inom IT säkerhet på Yrkeshögskola, Högskola eller Universitetsnivå.
Du är intresserad av cyberdomänen, digitala hot och trender, och har kunskap om eller erfarenhet av att jobba med IT säkerhets ramverk. Du har också kunskap kring fackområdets regelverk, lagar, föreskrifter, standarder och bästa praxis. Som person tror vi du är självgående, proaktiv och lösningsorienterad. Du är intresserad av att tillägna dig ny och uppdaterad kompetens i fas med utveckling inom ämnesområdet. Du kommunicerar bra på svenska och engelska båda muntlig och skriftlig.

Hos oss får du
Inom Moelven får du möjlighet att göra en skillnad inom företaget och samhället, samtidigt som du utvecklar dig både yrkesmässigt och på ett personligt plan. Du är en del av en koncern med lång historia, men som också har framtiden framför sig. I 124 år har vi skapat hållbara produkter och lösningar som världen behöver och det ska vi fortsätta med!
 
Hos oss blir du en del av en öppen och inkluderande miljö med högt i tak.  Vi trivs på jobbet och har god samhörighet. Du får varierade arbetsuppgifter och stor möjlighet till att påverka din arbetsdag och vi konkurrenskraftiga villkor.
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelvens IT-avdelning är totalt 40 medarbetare  varav 15 jobbar med infrastruktur, drift och stöd, och 17 jobbar med applikations stöd. Vi är en relativt liten organisation med kort väg till beslutande internt och i verksamheten. Support, drift och applikation jobbar tätt tillsammans och vi har en miljö med prägel av samarbete och god ton. Vi strävar efter att vara snabbfotade och lite byråkratiska. Vi fokuserar på att underhålla och vidarerutveckla Moelvens system så verksamheten når sina mål.

Mer information om Moelven.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare