Hoppa till innehåll
Moelven Byggmodul AB logotyp

Entreprenadchef

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Moelven Byggmodul ser fram emot att välkomna en ny Entreprenadchef med tydlig vision och drivkraft att fortsätta utveckla vår verksamhet och leverera högkvalitativa projekt! I denna rekrytering samarbetar Moelven Byggmodul med Tacting som hanterar rekryteringsprocessen och  det är dit ansökan går. 

Om tjänsten

Moelven söker en engagerad och erfaren Entreprenadchef för att leda vår entreprenadorganisation. I denna övergripande roll kommer du att fungera som ledare där du stöttar dina medarbetare och leder verksamheten genom andra ledare, hanterar utmaningar i projekt samt utvecklar och implementerar arbetssätt som ökar effektivitet och kvalitet. Du kommer samarbeta med både produktionsorganisationen och affärsutvecklingsteamet för att säkerställa att vi levererar högkvalitativa produkter som skapar nöjda kunder. Effektivitet och kvalitet genom hela processen är avgörande för att säkra ekonomi och leverans.

I den här rollen kommer du,

 • Leda och fördela arbetet inom entreprenadavdelningen samt utveckla och stötta underställd personal.
 • Ha övergripande ansvar för det ekonomiska och kvalitativa resultatet inom avdelningen.
 • Fortsätta och utveckla vårt framgångsrika säkerhetsarbete för att alla medarbetare ska komma "Hel hem" med en hög säkerhetskultur
 • Vara en aktiv del av företagets ledningsgrupp och bidra till verksamhetens utveckling.
 • Implementera och utveckla rutiner och processer för att säkerställa kvalitet, effektivitet och regelefterlevnad.
 • Säkerställa att verksamheten bedrivs i enlighet med lagar, krav och Moelvens policys, regler och riktlinjer.
 • Ansvara för omvärldsbevakning och uppföljning av projekterfarenheter för kontinuerlig förbättring.

Tjänsten är placerad på kontoret i Karlstad eller vid någon av våra produktionsenheter i Värmland (Kil, Torsby, Säffle). Det krävs regelbundna resor till byggarbetsplatser runt om i landet och det blir en del övernattningar, tjänstebil ingår i tjänsten.Om dig

För att bli framgångsrik i tjänsten så har du mycket god kommunikationsförmåga med fokus på gott samarbete och lyhördhet vilket skapar utrymme för inkludering och utveckling i samtliga led internt. Du är en analytisk person med ett lösningsorienterat förhållningssätt. Med din nyfikenhet till Moelven, branschen och dina kollegor skapar du en positiv känsla runt dig och du inspirerar genom att våga tänka nytt och annorlunda.

Du jobbar proaktivt och drivs av förbättringsarbete vilket gör att du bidrar till att skapa ännu bättre förutsättningar för dina kollegor att leverera på aktuella mål - framtida mål och att stärka säkerhetskulturen. Dina medarbetare upplever dig som en trygg, prestigelös, tydlig ledare och beslutsfattare.

Du behöver ha med dig,

 • Byggingenjörsutbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning.
 • Minst 5 års erfarenhet av ledande roll inom byggbranschen.
 • Dokumenterad erfarenhet av att leda andra med tydliga resultat från tidigare roller.
 • Specifik branschkunskap inom bygg/entreprenad så som ABT06, BAS U, BAS P etc.

Det är meriterande om du har,

 • Erfarenhet av digitalisering, utveckling och nyckeltalsstyrning.
 • Erfarenhet av system som Dalux, Revit, Power BI och Excel.


Om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Tacting. Tacting arbetar enligt ISO 10667 i alla sina rekryteringsprocesser för att uppnå en kvalitetssäkrad fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Intervjuer kommer att ske löpande, har du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ulf Holmgren på 076 307 10 29 eller Elin Skau på 073 529 69 67.

Moelven Byggmodul AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 11,7 miljarder NOK.

Moelven ByggModul AB är en del av Moelven koncernen. Med koncernens samlade kunskap och resurser i ryggen, går vi i spetsen för utvecklingen av industriframställda byggmoduler i trä. Med tre produktionsenheter, en omsättning på drygt 1 650 miljoner SEK och 500 anställda erbjuder vi en spännande framtid med goda utvecklingsmöjligheter. Våra produktionsenheter finns i Kil, Torsby och Säffle samt kontorsenheter i Stockholm, Karlstad och Sandsjöfors.

Moelven jobbar aktivt med medarbetarskap, hållbarhet, skaparkraft och konkurrenskraft i hela organisationen och är en lärande organisation som främjar personlig utveckling.