Hoppa till innehåll
KLARA Teoretiska Gymnasium logotyp

Gymnasielärare i företagsekonomi och juridik

Ansök nu
Det här är Klara Teoretiska gymnasium i Karlstad

Klara Karlstad är en liten skola med ca 65 elever fördelade på fem teoretiska gymnasieprogram. Vi är en skola som erbjuder våra elever en trygg och utvecklande miljö med goda relationer till pedagoger och annan personal. Vi finns i fina lokaler på Kasernhöjden med närhet till kollektivtrafik och gångavstånd till centrum.

Skolan befinner sig i en avvecklingsfas på grund av vikande söksiffror, vilket innebär att inga nya elever tas emot inför hösten 2023. Skolan stänger därmed i juni 2025 när våra nuvarande ettor tagit studenten.

Både personal och elever ger skolan fina betyg när det gäller trivsel och arbetsmiljö och för oss är det viktigt att skolan fortsätter att erbjuda högkvalitativ undervisning under de återstående två åren. Vi behöver därför förstärka vår arbetsgrupp med ytterligare tre pedagoger.

Det här söker vi

Vi söker dig som är behörig gymnasielärare i företagsekonomi och juridik.

Vi värdesätter att du är målinriktad, har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera våra elever. Du är driven, nyfiken och arbetar aktivt för att varje elev ska utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar.

Du har en god förmåga att bygga relationer med både elever och kollegor och ser det kollegiala utbytet som ett självklart inslag i vardagen. Som medarbetare hos oss ställer du krav, uppmuntrar höga ambitioner och rustar eleverna för såväl arbetsmarknad som vidare studier.

I tjänsten ingår även övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter för lärare.

Det här erbjuder vi dig

Som lärare hos oss blir du del av en sammansvetsad arbetsgrupp som arbetar nära varandra och ser det som självklart att dela med sig av kunskaper och erfarenheter.

På Klara Teoretiska Gymnasium har vi självklart kollektivavtal och de förmåner och försäkringar som medföljer. Vidare blir du en del av norra Europas största utbildningskoncern Academedia där möjligheterna är stora för såväl personlig- som yrkesmässig utveckling med goda möjligheter till jobb i framtiden för rätt person.

Intresserad?

Om det här låter som något för dig, ansök gärna så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande. Tillsättningen kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.

Omfattning: 60%

Anställningsform: Visstidanställning

Tillträde: 7 augusti

Vid frågor, kontakta

rektor Katarina Aafloen, 054-177440, katarina.aafloen@klaragymnasium.se
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

KLARA Teoretiska Gymnasium är skolan med ambition att vara den bästa förberedelsen för vidare studier och rusta eleverna för en värld av möjligheter där de med sin kunskap, sitt engagemang och driv kan göra skillnad. Vi vill att våra elever genom sin utbildning kan bidra till att skapa en hållbar och bättre värld. Våra utbildningar genomsyras bland annat av FN:s globala mål för hållbar utveckling med en tydlig internationell prägel. Vi består av 11 skolor, från Malmö i söder till Sundsvall i norr. Läs mer om oss på www.klaragymnasium.se.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare