K-Rauta Karlstad söker säljare till sommarsäsongen 2023

K-Rauta Karlstad söker säljare till sommarsäsongen 2023

Högsäsongen närmar sig - och då menar vi inte vackert väder eller mogna jordgubbar - utan att folk vill bygga altan, lägga golv och måla om hallen. Därför behöver vi förstärkning!

Nu söker vi säljare till bygg och e-handelsplock för säsongen 2023, som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder. På K-Rauta är det full fart och högt i tak - bokstavligt talat (vissa varuhus har 10-12 meter i takhöjd). Vi drivs av försäljning och vill alltid ge bästa kvalitet på både service och produkter i våra kundmöten.

Varför K-Rauta?
Hos K-Rauta fokuserar vi på människan - oavsett om det handlar om kunder, medarbetare eller partners. Bygg och renovering handlar om förtroende - och med kunskap, rätt sortiment och bra service möter vi kunderna på deras villkor för att ta deras projekt framåt. Vi värdesätter därför det personliga engagemanget hos våra medarbetare extra mycket, då vi är övertygade om att det är just det som är nyckeln till goda och hållbara relationer och affärer.

Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal där man blir del av en snabbväxande och framgångsrik organisation som kombinerar internationell storlek med lokal förankring.


Dina arbetsuppgifter
Som Säljare på bygg är dina främsta arbetsuppgifter att hjälpa kunden på bästa sätt. Det innebär bland annat försäljning, varuexponering och kassaarbete på vår bygg-gård & virkeshall - med en hög servicenivå och bra inställning. Du kommer att ansvara för att guida kunderna rätt på bygg-gården, ge korrekt information vid frågor, se till att kunden lämnar varuhuset nöjd samt att arbeta för en fin arbetsmiljö i varuhuset.

Som e-handelsplockare kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå i att plocka, packa & färdigställa kundernas onlinebeställningar noggrant och effektivt.
Arbetet är fysiskt krävande, med tunga lyft & högt tempo större delen av arbetspasset.
Arbetspassen varierar mellan 06.30-19.00 på vardagar, 09.00-17.00 på lördagar och 10.00-17.00 på söndagar.

Vi söker flera nya medarbetare till säsongen som sträcker sig från mars till september. Tjänsterna är deltid.

Din profil
Du har fyllt 18 år och har gymnasieutbildning samt datorvana. Dina kunskaper i svenska är goda i både tal och skrift och du behärskar även engelska. Vi önskar att du har arbetserfarenhet från liknande bransch där du arbetat med försäljning, kassa eller logistik. Kunskap inom bygghandeln och byggmaterial är såklart mycket meriterande.

Truckkort är ett krav.

Som person är du nyfiken, lyhörd, noggrann, kommunikativ och trivs att samarbeta med andra i ett högt tempo. Du har servicekänsla ut i fingerspetsarna och tar dig gladeligen an utmaningar.
Ansökan Passar du in på ovanstående profil, skicka din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga gärna ditt CV och ett personligt brev i din ansökan.

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid alla våra rekryteringar tillämpar vi bakgrundskontroller. K-Rauta värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Logistikchef Filip Karlsson

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.k-rauta.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-Rauta har 16 butiker och hos oss hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke. Vi hjälper våra kunder från start till klart - oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden.

K-Rauta är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern Kesko Oy. Vi öppnade vår första butik 1996 och nu finns vi över hela Sverige.

Med våra rötter i ett land och ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Att förtroende byggs på sikt och att ett handslag fortfarande gäller.