Ekonomiassistent till ledande studieförbund i Karlstad

Ekonomiassistent till ledande studieförbund i Karlstad

Arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent att bli en del av redovisningsavdelningen på kontoret i Karlstad. Du kommer att bli en del av en organisation som till stor del har ett digitalt arbetssätt och som ser utveckling av rutiner och processer som en självklarhet. Du kommer att ingå i ett team med andra ekonomiassistenter som leds av en teamledare. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att inkludera:
  • Löpande bokföring
  • Reskontrahantering
  • Avstämningar
  • Hantering av fellistor samt påminnelser
  • Delaktighet i bokslutsarbete
  • Ad hoc
Vem söker vi till denna roll?

Du är en positiv person som trivs med att ta ansvar för ditt arbete och besitter en hög grad av självledarskap. Du är prestigelös och värderar samarbete med övriga teamet. Du bör också ha några års erfarenhet av arbete med ekonomi och vill gärna utveckla dina kunskaper i en ny organisation. Organisationen arbetar kontinuerligt med att utveckla, förbättra och kvalitetssäkra och vi ser gärna att du vill vara en del i det arbetet. Vidare bör du ha god systemvana och erfarenhet av Palette eller Visma Control är meriterande.

Vad vi erbjuder

Du erbjuds ett konsultuppdrag på ett ledande studieförbund med start omgående. Uppdraget förväntas löpa i 6 månader. Kontoret är beläget strax utanför centrala Karlstad med goda kommunikationer och arbetet förväntas vara förlagt till kontoret i stor utsträckning. Som konsult blir du anställd av oss på Jurek men arbetar på plats hos vår kund. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Sara Winberg
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Sara Winberg
Område Karlstad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.