Driven säljare till Input Interiör

Driven säljare till Input Interiör

Är du intresserad av inredning och interiör? Är du dessutom resultatinriktad och gillar att knyta nya kontakter, ja då kan detta vara något för dig!
Input Interiör, Nordens ledande oberoende inredningskoncern, behöver nu utöka deras försäljningsstyrka. Känns det spännande? In och sök redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Input Interiör två säljare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Input.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Erbjuda kunder marknadens bredaste sortiment av möbler och inredning
  • Vara en del av ett härligt gäng i fantastiskt fina kontor i Karlstad
  • En varierande vardag med eget ansvar
Arbetsuppgifter
  • Boka möten och ta fram offerter till nya och befintliga kunder
  • Träffa kunder och erbjuda kreativa affärslösningar
  • Budget och resultatansvar
Vi söker dig som
Gärna har ett brinnande intresse för inredning och interiör eller närliggande bransch. Du jobbar möjligtvis i butik med just detta idag och vill ta klivet vidare i karriären.
I slutändan kommer dina personliga egenskaper vara avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Input. Du är driven, strukturerad och gillar ett högt tempo på jobbet.

Ett brett kontaktnät i regionen och branschvana är meriterande. Tjänsten förutsätter att du har körkort och tillgång till egen bil.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad/Värmland
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist jesper.wingqvist@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Jesper Wingqvist
Email Mejla Jesper Wingqvist
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.inputinterior.se/
Sista ansökningsdag 8 apr 2023 (14 dagar kvar)