Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vi söker en driven säljare som vill växa med oss!

Är du en serviceinriktad och driven person som vill utvecklas inom försäljning och skapa långvariga affärsrelationer? Med egenutvecklade, tekniska produkter växer och etablerar vi oss på flera marknader och i flera industrisegment. Nu söker vi en utesäljare till huvudkontoret i Karlstad som har fokus på kunder och återförsäljare i Sverige, Norge och Finland. Som del av ett litet team i ett expansivt företag finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som säljare ansvarar du för både nykundutveckling och kundvård samt support till återförsäljare. Det innebär dagliga kundkontaker, nätverkande, presentation/demo på mässor och liknande. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där vi tillsammans jobbar för att ta företaget framåt. Tjänsten är heltid.

Du kommer även att
  • besvara frågor från kunder via telefon, mejl och chatt, sociala media
  • registrera inkommande ärenden, dokumentera kunduppföljning, föreslå åtgärder
  • planera, genomföra och utvärdera marknads- och försäljningsaktiviteter

Vem är du?

Som säljare är du kommunikativ och engagerad. Du har gymnasial eller högre utbildning och/eller motsvarande meriter från försäljning inom industri, B2B. Språkkunskaper är inget krav men då vi har mycket kontakter även i andra delar av världen är fler språk utöver svenska meriterande.

Erfarenhet från branschen är värdefull men inget måste.

Vi är en arbetsplats som värdesätter mångfald och jämn könsfördelning och uppmuntrar därför sökanden med olika bakgrund.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (-2 dagar kvar)
Ansök nu