Hoppa till innehåll

Återtagsombud / Delgivningsman

För att förbättra vår service till våra uppdragsgivare och ytterligare stärka vår ställning som ett av de främsta återtagsombuden i branschen, söker vi nu auktoriserad delgivningsman i Karlstad som är intresserade av extraarbete genom timanställning alternativt såsom uppdragstagare.

Jobb beskrivning
Du ska vara vår förlängda arm på fältet vilket konkret innebär att du besöker gäldenärer där vi misslyckats med att få kontakt via telefon. Alternativt ombesörjer du att hämta, framför allt fordon, men även andra objekt och levererar dessa på anvisad plats.
Arbetet är mycket närbesläktat med jobbet som delgivningsman. Vi kan inte garantera en viss mängd timmar och tror därför att du idag arbetar som delgivningsman för en eller fler uppdragsgivare men känner att du vill dryga ut både arbetsbördan och intäkterna ytterligare via en behovsanpassad timanställning alternativt som uppdragstagare via eget företag.

Vem är du?
Du bör ha någon form av erfarenhet av arbete inom inkasso, delgivning, utsatta miljöer eller inom arbeten i besvärliga situationer. Att bemöta människor på ett förtroendeingivande sätt ser vi som en självklarhet. Som person bör du vara lugn, stabil, självständig, ha stort tålamod och integritet.

Krav
Tillgång till egen bil med dragkrok och minst B-kort. Har du även C och BE är det ett stort plus.
Du har även tillgång till dator och skrivare och bör också ha viss datorvana.
Du har inga betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden samt får ej heller förekomma i brottsregister för våld, ekonomiska eller drogrelaterade brott. Begäran om utdrag kan bli aktuellt. Är du redan auktoriserad/godkänd delgivningsman är detta inget problem.

Är du intresserad?
Skicka din ansökan via e-post/post till:

Fordonskonsult i Malmö AB
Att: Marcus Lewicki
Bergkällavägen 39 D
192 79 Sollentuna

ml@fordonskonsult.se
Tel direkt 0735-262827
Fordonskonsult i Malmö AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (-1 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Marcus Lewicki
Email

Om arbetsgivaren

Fordonskonsult i Malmö bildades 1992 och hanterar idag mer än 6000 obestånds-ärenden per år för Sveriges banker, finans och inksassobolag, auktionsföretag och större bilåterförsäljare.
Fordonskonsult återtar främst fordon men även entreprenad, jordbruks och skogsmaskiner samt restaurang, kontors/It utrustning. Hasse Lewicki som var med och grundade företaget för snart 29 år sedan är idag VD och tillsammans med sönerna Marcus och Tobias ägare via Lewicki
Holding AB. De senaste åren har en geografisk expansion genomförts vilket innebär att man idag är marknadsledande med 18 heltidsanställda, ett flertal timanställda och en omsättning på mer än 20 miljoner. Huvudkontoret ligger i Malmö men vi har även kontor i Sollentuna och
Vänersborg. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.fordonskonsult.se

Fler jobb från samma arbetsgivare