Hoppa till innehåll
Eterni Sweden AB logotyp

Inköpare/projektledare

INKÖPARE/PROJEKTLEDARE TILL ETERNI

Vi söker en erfaren inköpare och/eller projektledare till vår kunds team. Som inköps- och projektledare kommer du att ansvara för att övervaka och aktivt leda upphandlingsprocesser hos vår kund samt leda olika projekt som kan uppkomma i en verkstadsindustri. Du kommer utifrån din erfarenhet och kompetens att kunna utforma din roll i bolaget.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som inköpare/projektledare kan dina arbetsuppgifter vara att övervaka upphandlingsprocessen för företaget, inklusive inköp, leverantörsutvärdering, kontraktsförhandling och kontraktshantering. Vidare kommer du i rollen som inköpare/projektledare att:

  • Utveckla och implementera upphandlingsstrategier som är i linje med affärsmål och bevaka kostnad, kvalitet och leveransmål.
  • Utveckla och underhålla relationer med leverantörer.
  • Identifiera möjligheter att optimera upphandlingsprocesser och minska kostnaderna.
  • Hantera projekttidslinjer, budgetar och resurser för att säkerställa ett framgångsrikt projektslut.
  • Samarbeta med olika avdelningar i projekt- och inköpsprocesser.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har en eller flera examina som kan vara relevanta för att utveckla inköp och projektledning i en industri som befinner sig i en tillväxtresa. Då din roll utvecklas åt olika håll har du ett prestigelöst förhållningssätt, en positiv syn på förändring och förmåga att entusiasmera din omgivning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har god kunskap om inköpsstrategier och avtalsförhandlingar och en dokumenterad erfarenhet av att leverera projekt i tid och inom budget. Vidare ser vi att du har en analytisk förmåga med förmåga att tolka data och fatta självständiga och välgrundade beslut.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som inköpare/projektledare är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult ute hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mejl behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 mars 2023 (2 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare