Hoppa till innehåll
EKONOM/HR TILL ETERNI

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en erfaren ekonom med erfarenhet av HR-frågor till vår kunds team. Som ekonom och HR-ansvarig kommer du att spela en avgörande roll i att hantera och utveckla kundens personalpolicyer och processer samt stödja verksamhetens behov samtidigt som du använder din ekonomiska expertis för att hantera bokslut och löpande bokföring. Då rollen är nyinrättad finns stora möjligheter att själv utveckla den utifrån dina egna erfarenheter. I rollen som ekonom/HR kommer dina arbetsuppgifter att vara:

  • Upprätta HR-processer och policys
  • Stötta medarbetare och chefer i HR-frågor
  • Löpande bokföring och bokslut
PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har en kandidatexamen i ekonomi, företagsekonomi eller liknande område och minst några års erfarenhet av HR frågor. Vidare tror vi att du har erfarenhet av att utveckla och implementera HR-policyer och processer samt kunskap om arbetsrätt, förhandling och kollektivavtal.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som  är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult ute hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mejl behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 mars 2023 (1 dag kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare