Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Laborant till kemiavdelningen på SGS Karlstad

Ansök nu
Om företaget

SGS, tidigare Synlab, är marknadsledande inom miljö- och livsmedelsanalyser med målbilden att skydda allmänhetens hälsa. De är ett multinationellt företag och varumärke som finns över hela världen med fler än 2 600 kontor och laboratorier med över 90 000 anställda.

SGS är engagerade i övervakning, kontroll och restaurering av vår miljö. De utför laboratorieanalyser, provtagning och konsulttjänster inom detta område och är specialiserade inom vatten- och markanalyser. SGS jobbar för att minimera det oförutsedda och för att säkra kvaliteten i deras kunders livsmedels- och drickvattensproduktion. Till SGS i Karlstad söker vi nu en laborant till kemiavdelningen för en tjänst på heltid med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Din roll

Som laborant på kemiavdelningen kommer du främst jobba dagtid, men kvällsarbete kan förekomma. Det team som du tillhör består av engagerade och tillförlitliga kollegor och du erbjuds också möjlighet till utveckling.

Denna tjänst är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd på Clevry och jobbar som konsult hos SGS. Du erbjuds ett kontrakt på 6 månader initialt, med målbilden att du därefter anställs direkt av SGS.

Som laborant på kemiavdelningen kommer du kommer att arbeta med olika kemiska analyser. Du preparerar prover, identifierar problemprover samt analyserar dessa prover och utvärderar dem. Utöver detta ingår även kvalitetsarbete både vad gäller arbetssätt samt instrument och utrustning.

Din profil

Vi söker dig som har en naturvetenskaplig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du har genom din utbildning utfört olika typer av laborationer och känner dig bekväm i en laborativ miljö med allt från rutinarbete till säkerhets- och risktänk. - Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning med kemiinriktning. Vi ser gärna att du ser långsiktigt på denna möjlighet. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är det högst meriterande men det är också fördelaktigt om du har tidigare arbetslivserfarenhet från exempelvis serviceinriktade yrken eller vård och omsorg. Slutligen är det ett krav för tjänsten att du obehindrat kan kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Som person tror vi att du som söker är noggrann, stresstålig och detaljfokuserad. Du trivs i ett varierat arbetstempo som bitvis kan bli något högt och lägger då stor vikt vid kvalitet och effektivitet. Vidare ser vi gärna att du är framåt och har en god samarbetsförmåga.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför i samband med din ansökan också genomföra ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få tillgång till resultat som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare, i detta fall Elvira Derestam (elvira.derestam@clevry.com, +4670-789 34 94).

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson
Elvira Derestam
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare