Hoppa till innehåll
Arbetsuppgifter

Som supporttekniker arbetar du i första linjen där dina primära arbetsuppgifter är att ge support via telefon, mail samt fjärrstyrning. Du kommer att vara en första kontakt och hjälpa till med både mjuk- och hårdvara samt ha kontakt med användare med olika typ av applikationer och plattformar.

Din profil
Du har ett genuint intresse för IT och teknik och en bred kunskap inom området. Vi ser gärna att du har arbetat minst 1 år som supporttekniker.

Som person är du social och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att ge bra service och är noga med att ge kunden en bra kundupplevelse.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav

  • Minst 1 års erfarenhet av att arbeta som supporttekniker
  • Erfarenhet av Active Directory
  • Erfarenhet av Microsoft 365 och molntjänster

Meriterande
  • Erfarenhet av kundansvar
  • Erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows Server-miljöer
  • Erfarenhet av att arbeta som onsite-tekniker
  • B-körkort


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 apr. 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till ett uppdrag hos en kund i Karlstad söker Centric nu en supporttekniker med minst ett års erfarenhet som har ett genuint intresse för service och som trivs med att hjälpa kunder med deras IT-problem via olika kanaler. Har du ett intresse för IT och teknik samt en god pedagogisk förmåga? Då är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare