Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Kundansvarig IT-tekniker

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en rådgivande roll med kundansvar och du planerar din egen tid tillsammans med dina kunder samt kollegor. Du sköter förebyggande drift- och underhåll, incidenthantering, installationer och support. Samtidigt förväntas du vara den som hjälper kunden att utveckla deras IT-stöd, komma med förslag på lösningar och hitta förbättringsområden.

Din profil
Du har en bred IT-kompetens men också ett stort intresse för människor och kundrelationer. Vi ser gärna att du har arbetat minst 1 år som IT-tekniker med mycket kundkontakt.

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att ge bra service och är noga med att ge kunden en bra kundupplevelse.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav

  • Minst 1 års erfarenhet som IT-tekniker / onsite-tekniker
  • Erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows Server-miljöer
  • Nätverkstjänster
  • Kompetens inom virtualisering (Hyper-V och/eller VMware), Powershell, Intune
  • B-körkort


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 juni 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Söker du ett jobb där du får kombinera att arbeta med människan och tekniken? Trivs du med att arbeta i en bred roll där du agerar rådgivande för att optimera kundens användning av IT-tjänster? Då kan detta uppdrag hos vår kund i Karlstad vara något för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare