Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Servicetekniker / Fälttekniker till Rekal

Ansök nu

Är du en person med stort tekniskt intresse och trivs i en roll med frihet under ansvar? Gillar du att arbeta varierat och med mycket kundkontakt? I rollen som servicetekniker hos Rekal erbjuds du en självgående och omväxlande roll.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Rekal.

Om företaget

Rekal har sedan 1987 försett professionella användare inom storkök, restauranger, hotell och sjukvårdssektorn med rengörings- och desinfektionssystem. Idag är de ett av Sveriges ledande företag inom branschen med ca 80 anställda. Deras kompetens och miljöinriktning har fört dem till en position som marknadsledare mot offentlig sektor. Nu är det dags att stärka upp sitt team med en till servicetekniker.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker på Rekal är dina dagar omväxlande men arbetsuppgifterna innefattar framförallt reparation samt förebyggande underhållsservice ute hos Rekals kunder. Du har tillgång till en företagsbil och utgår ifrån hemmet och åker direkt ut till kunderna i Värmlandsområdet. Eftersom merparten av jobben utförs på plats hos kund så innebär rollen mycket kundkontakt där du själv sköter orderregistrering och rapportering till kunderna. Du blir tilldelad ett geografiskt distrikt där du har ditt huvudansvar men täcker även upp inom andra distrikt vid behov. Du kommer att genomgå en gedigen introduktion för att på bästa sätt skapa förutsättningar för att snabbt komma in rollen. Inledningsvis får du även en mentor att följa ute på fältet.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
* Reparation, service och underhåll
* Planerar och bokar in dina besök med kunden
* Uttryckningar på akuta arbeten

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning
* Du har ett stort tekniskt intresse
* Tala och skriva obehindrat på svenska och engelska
* B-körkort
* Meriterande med erfarenhet av att arbeta som servicetekniker eller liknande

För att trivas i rollen ska du tycka om att arbeta självständigt med varierade arbetsdagar. Vidare bör du ha ett tekniskt intresse samt vara en person som tar stort ägandeskap över ditt arbete, är noggrann och har förmågan att skapa struktur bland dina arbetsuppgifter. Du trivs och är bekväm med att själv styra över dina dagar och kan prioritera rätt saker. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt förstår du vikten av god kommunikation, uppskattar att hjälpa andra och sätter alltid kunden i fokus. Vidare är du flexibel i ditt arbetssätt och hjälper gärna till där det behövs.

Övrig information

Start: Augusti
Plats: Karlstad/Karlskoga
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare