Hoppa till innehåll
Bravida logotyp

Ventilationstekniker

Ansök nu
Är du en serviceinriktad ventilationstekniker som gillar ordning och reda? Eller är du teknisk lagd och vill bli ventilationstekniker? Nu söker vi en driven tekniker till vår Vent avdelning i Värmland. Intresserad? Sök jobbet redan idag.

Om tjänsten

Som ventilationstekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Service av ventilationssystem i fastigheter och anläggningar
  • Driftsättning av ventilationssystem
  • Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar
  • Daglig kontakt med våra kunder
  • Lämna förslag till kund på förbättringar och serviceåtgärder av ventilationssystem
Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har teknisk utbildning och erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av OVK-besiktningar och styr/regler. Som person är du driven, engagerad och självgående. Du är tekniskt intresserad och har ett strukturerat arbetssätt. B-körkort är ett krav.

Som person är du självgående och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom fina förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!

Intresserad?

Sista ansökningsdatum: 30 September2023

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har över 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i hela Norden.

Bravida har utsetts till Karriärföretag 2023 för fjärde året i rad för vårt stora fokus på karriär- och utvecklingsmöjligheter.

www.Bravida.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb