Hoppa till innehåll
Aurena Laboratories AB logotyp

QC-specialist, Aurena Laboratories

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en stark lagspelare som gillar att stötta och samarbeta? Motiveras du av att få arbeta i ett företag som är i ständig utveckling och som verkar på en internationell marknad med lokal förankring? Har du några års erfarenhet av QC-arbete? Stämmer detta in på dig så är du varmt välkommen till oss på Aurena!

Om tjänsten
Vi expanderar och söker nu en QC-specialist till vårt kontor i Karlstad. I din roll här hos oss får du förmånen att stötta vårt kvalitetskontrollteam som idag består av 6 kollegor. Arbetsuppgifterna kan innefatta mottagningskontroll, interna och externa dokumentationsgranskningar, frisläppning av material och produkter samt övriga QC-relaterade aktiviteter.

Du rapporterar till QC-chef. Tjänsten som QC-specialist är en tillsvidareanställning på Aurena Laboratories med start enligt överenskommelse.

I din roll som QC-specialist kommer även dina arbetsuppgifter innebära:
- Att granska och hantera batchdokumentation
- Att registrera och uppdatera materialspecifikationer i vårt system
- Att stötta QC-chefen med granskningar och uppdateringar av specifikationer och instruktioner
- Att stötta och delta i olika projekt

Tjänsten som QC-specialist är en anställning direkt på Aurena Laboratories med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har lämplig akademisk utbildning, troligtvis med inriktning inom biokemi, lab, livsmedel eller läkemedel. Du har troligtvis några års yrkeserfarenhet på området, möjligtvis inom kvalitetssäkring, kvalitetskontroll, lab eller liknande. Har du dessutom erfarenhet av medicintekniska produkter eller läkemedelsindustrin så är det meriterande. För att klara arbetet här hos har du goda kunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift.

Har du en förmåga att arbeta flexibelt och ge stöttning där det behövs? Är struktur och kvalitetstänk signifikant för dig? Trivs du dessutom med samverkan för att tillsammans uppnå önskade resultat? Då är du den vi söker!

Tycker du om ansvar, utveckling och att få möjlighet att påverka? Är du nyfiken på att lära nytt och ta dig an nya uppgifter? Då kommer du att trivas här hos oss!

Viktigt för tjänsten är:
- Kommunikativ förmåga
- Initiativförmåga
- Analytisk förmåga
- Problemlösningsförmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Aurena Laboratories AB
Aurena Laboratories är ett växande svenskt privatägt företag som idag har 95 anställda. Vi utvecklar och tillverkar sprayprodukter registrerade som medicintekniska produkter och läkemedel. Huvuddelen av produkterna går på export och våra kunder är oftast internationella läkemedels- eller marknadsbolag.

Vi jobbar enligt kvalitetsledningssystemen ISO 13485 och läkemedels-GMP.

Här hos oss får du ingå i ett härligt och positivt gäng i en kreativ miljö med fina och moderna lokaler.?

Om ansökan
Vänta inte med din ansökan då rekryteringsarbetet sker löpande. Med tanke på pågående semestrar så kommer vi att tidigast kalla till första intervju på Adecco under vecka 33-34. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta:

Marianne Pettersson 073-684 70 45 alt marianne.pettersson@adecco.se, fram till 5 juli och därefter från 12 augusti.
Under perioden 7 juli till 9 augusti vänligen kontakta Wilma Börjesson 073-684 82 12 via wilma.borjesson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Aurena Laboratories AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!