Hoppa till innehåll

QC-chef, Aurena Laboratories AB

Lockas du av att få ansvara för och driva utvecklingen av vår QC-avdelning? Motiveras du av att få arbeta i ett företag som är i ständig utveckling och som verkar på en internationell marknad med lokal förankring? Har du erfarenhet av QC-ledning och personalansvar? Stämmer detta in på dig så är du varmt välkommen till oss!

Om tjänsten
Vi expanderar och söker nu en QC-chef till vårt kontor i Karlstad. I din roll här hos oss får du förmånen att ansvara, påverka och utveckla vår QC-avdelning som idag består av fem personer. Här får du arbeta med såväl strategiska såsom operativa frågor. I din roll kommer du bland annat att ansvara för mottagningskontroll och frisläppning av produkter. Andra förkommande arbetsuppgifter består av riskbedömningar, utredningar, granskningar samt rapportskrivningar.

Resor i tjänsten kan förekomma.

Tjänsten som QC-chef är en tillsvidareanställning på Aurena Laboratories med start enligt överenskommelse.

Om dig
Tycker du om ansvar, utveckling och att få möjlighet att driva och påverka? Har du fallenhet för att leda och utveckla personal? Då kommer du att trivas här hos oss!

Vi söker dig som har lämplig akademisk utbildning, troligtvis med inriktning inom medicinteknik, laboratorieverksamhet, livsmedel eller läkemedel. Du ska vara senior i din roll och ha dokumenterad erfarenhet av QC-arbete. Vana av rapportskrivning är en förutsättning. För att klara arbetet här hos oss ska du ha mycket goda kunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift.

Är du dessutom en trygg person som är självständig och driver dina processer framåt? Är struktur och kvalitetstänk viktigt för dig? Har du lätt för att ta rationella beslut? Trivs du dessutom med samverkan för att tillsammans uppnå önskade resultat? Då är du den vi söker!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Aurena Laboratories AB
Aurena Laboratories är ett växande svenskt privatägt företag som idag har 90 anställda. Vi är ledande inom Bag-on-Valve och medicinteknisk förpackningsteknik. Vi utvecklar och tillverkar sprayprodukter registrerade som medicintekniska produkter och läkemedel. Huvuddelen av produkterna går på export och våra kunder är oftast internationella läkemedels- eller marknadsbolag.

Vi jobbar enligt kvalitetsledningssystemen ISO 13485 och läkemedels-GMP.

Här hos oss får du ingå i ett härligt och positivt gäng i en kreativ miljö med fina och moderna lokaler.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående, så vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du sedan är en av dem som går vidare kommer du att få en länk till en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa Aurena Laboratories för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Marianne Pettersson, mail: marianne.pettersson@adecco.se, tel 073-684 70 45.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
QC, QC-chef, QC-ansvar, medicinteknik, läkemedel, läkemedelsindustri, livsmedelsindustri, frisläppning, mottagningskontroll, GMP, ISO 13485. Aurena Laboratories, Värmland, Karlstad, Adecco

Aurena Laboratories AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
12 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!
http://www.aurena.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare