Hoppa till innehåll
Assemblin El logotyp

Servicechef till Assemblin El, Karlstad

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Peter Björklund
Email
Telefon
Ansök nu
Brinner du för ledarskap, affärer och projektledning? Vill du bli del av ett ledande företag inom branschen med ett gott samarbetsklimat och härliga kollegor? Då kan detta vara rollen för dig!

Om tjänsten

Till vår filial i Karlstad söker vi nu en ambitiös och målinriktad Servicechef inom El som vill utvecklas och växa med oss. I rollen som Servicechef kommer du arbetsleda ett team bestående av projektledare och runt 25 montörer. Serviceavdelningen har lång erfarenhet och bred kompetens inom de flesta inom elbranschen förekommande arbeten. Vi går mot en spännande framtid och bygger vidare på vårt team som tillsammans har utvecklat ett gott samarbete med varandra och våra kunder och där du kommer att bli en viktig nyckelperson.

Som Servicechef på Assemblin El kommer du leda och driva avdelningen i det dagliga samt ansvara för att utveckla verksamheten vidare på lång sikt. Du säkerställer att det goda samarbetet med våra befintliga kunder bibehålls samtidigt som du knyter och utvecklar nya kundkontakter. Vidare ansvarar du för det ekonomiska resultatet och effektiviteten inom din servicegrupp och du kan komma driva egna projekt. För att lyckas i rollen är det väsentligt att du har mycket goda ledaregenskaper och en väl utvecklad strategisk förmåga.

Du erbjuds ett utvecklande arbete inom ett snabbt växande område med stort eget ansvar och möjligheter att växa inom organisationen. Du får jobba på en öppen och givande arbetsplats med spännande och utmanande arbetsuppgifter och väldigt trevliga kollegor om du frågar oss.

I rollen som Servicechef El rapporterar du till Filialchefen och tjänsten är placerad på kontoret i Karlstad.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i rollen krävs det att du har gymnasial utbildning inom El samt gedigen erfarenhet av att arbeta inom området. Har du även relevant eftergymnasial utbildning ses det som meriterande. Vi tror att du exempelvis har arbetat som projektledare, haft eget företag eller som konstruktör på konsultsidan.

Du uttrycker dig obehindrat i svenska i tal och skrift och vi förutsätter att du dagligen arbetar i Microsoft Officepaketet och i övrigt har god systemvana. Du har intresse för ekonomi och är van att ha budget- och prognosansvar.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du driven, är trygg i dig själv och din yrkesroll och vågar fatta beslut. Du är affärsmässig och drivs av att utveckla avdelningen tillsammans med ditt team mot uppsatta mål. Du arbetar strukturerad och är en naturlig relationsbyggare med förmåga att etablera och underhålla goda relationer både inom och utanför företaget. Vidare har du strategisk förmåga och kan omsätta filialens långsiktiga mål till verksamhetsmål och konkreta planer. Slutligen söker vi dig som brinner för att coacha andra och trivs i en miljö där det händer mycket och ingen dag är den andra lik. Vi på Assemblin tycker det är viktigt att ha kul på jobbet, att samarbeta och hjälpas åt för att nå våra mål. Det förutsätter vi att du också tycker.

Assemblin erbjuder
  • Ett tryggt och etablerat företagsvarumärke.
  • Goda utvecklingsmöjligheter.
  • Självständigt arbete.
  • Spännande marknad.
  • Tillhörighet i en bred och konkurrenskraftig koncern.
Assemblin El logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 dec. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Karlstad
Organisation & ledning
Företagslogga
Kristinehamn
Organisation & ledning
Företagslogga