Hoppa till innehåll
Assemblin El Filial TIS logotyp

Tekniker/service-elektriker

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Johan Tervell
Email
Vill du testa något nytt?

Vi på TIS behöver förstärka laget med serviceelektriker med teknisk inriktning. Hos oss finns möjlighet till stor variation och utveckling inom elektrikeryrket.Söker du en arbetsplats där man jobbar självständigt och tillsammans med ett stort fokus på gemenskap och trivsel? Då skall du fortsätta läsa.

Vad söker vi?

Vi söker en självgående elektriker med inriktning på teknik. Du gillar att jobba med människor och har lätt för att samarbeta.

Vi arbetar med styrsystem såsom KNX, Crestron och Carlo Gavazzi mm samt integration mellan kommunicerande styrenheter, nätverk, kamerasystem och en hel del kundanpassad teknik.

Vi söker dig som brinner för teknik och vill vara med i både projekteringsfasen samt slutförande av lösningar och funktioner.

Du kommer att arbeta självständigt men med stöttning från kollegor och arbetsledare. Vi värdesätter en serviceanda och kreativitet.

Vilka är vi?

TIS startade 2004 och vi är idag 24 medarbetare. Vi är sedan årsskiftet 2020/2021 en del av Assemblin EL och är idag en egen filial i Karlstad. Vi har alltid haft fokus på service och teknik och jobbar för att nöjda kunder skall vara en drivkraft och en viktig faktor för framtida jobb. Vi jobbar mycket med service, grön teknik, bostadsbyggnation och en del med mindre industrier.

Ansökan

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inklusive CV och personligt brev till info@tisel.se. För mer information kontakta Johan Tervell 073-5009470, johan@tisel.se

Tjänsten är heltid och tillsvidare med månadslön samt förmåner enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdatum är 2024-08-15
Assemblin El Filial TIS logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren