Hoppa till innehåll

Studenter till Löfbergs Kaffehuset Välsviken!

Student till Löfbergs Kaffehuset Välsviken!


Är du självgående, lösningsorienterad och inte minst en god truckförare? Se hit!

Om tjänsten

Som truckförare hos Löfbergs kommer du framför allt att arbeta med lastning och lossning av gods, vilket ställer krav på att du har god erfarenhet av truckkörning. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team med en närvarande produktionsledare samtidigt som du har en tät kontakt med din konsultchef på Adecco. Tjänsten innebär både service och problemlösning, du kommer dessutom arbeta i affärssystem och inte minst med livsmedelssäkerhet.
Tjänsten är en deltidstjänst vid sidan om dina studier, och är placerad hos Löfbergs fabrik på Välsviken i Karlstad. Start enligt överenskommelse.


Om dig

Vi söker dig som är praktiskt lagd och har en problemlösande inställning i ditt arbete. Du är självgående, initiativtagande och har en god förståelse för att din arbetsinsats har betydelse för en lyckad slutprodukt. Därutöver är du ansvarsfull och trivs med att arbeta i ett högt tempo, samtidigt som du är noggrann och följer säkerhetsföreskrifter. Du gillar att arbeta med människor och sprider gärna positiv energi bland kollegor och bidrar till ett gott samarbete.
Krav för ansökan är truckkort A + B.
En annat krav för tjänsten är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%, såsom studier då detta är en deltidsanställning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan

Rekryteringsarbete sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 27 oktober 2023. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan!
1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du sedan är en av dem som går vidare kommer du att få en länk till en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa Löfbergs för en slutgiltig intervju.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Mathilde Branth, mathilde.branth@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord

Truckförare, Truckkort, Truckbehörighet, Lager, Logistik, Orderplock, Industri, Löfbergs, Värmland, Karlstad, Adecco.

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Område

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.
http://www.adecco.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Grästorp
Industri & Anläggning
Företagslogga
Färgelanda
Industri & Anläggning
Företagslogga
Linköping
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Karlstad
Transport & Logistik
Företagslogga
Karlstad
Transport & Logistik
Företagslogga
Kristinehamn
Transport & Logistik
Företagslogga