Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Mjukvaruutvecklare för kommande uppdrag!

Ansök nu

Vi på Adecco Karlstad letar efter dig som är mjukvaruutvecklare för framtida uppdrag hos våra kunder. Detta är en proaktiv annons med målet att hjälpa dig hitta en tjänst som matchar din kompetens och önskade karriärväg. Är du en passionerad och driven individ med en stark teknisk kompetens? Då är du varmt välkommen hit!


Om tjänsten

I rollen som mjukvaruutvecklare kommer du att arbeta i nära samarbete med kunden för att förstå deras specifika behov och utmaningar. Genom att skicka in din intresseanmälan ger du oss möjligheten att ha din profil i åtanke när vi letar efter kandidater för konsultuppdrag inom ditt specifika yrkesområde. Därefter kommer vi att kunna kontakta dig när vi får in ett uppdrag som matchar just din profil. Då vi samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du blir kontaktad angående tjänster som aldrig når den öppna marknaden.


I rollen som mjukvaruutvecklare kan huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

 • Att arbeta nära användare för att förstå deras specifika behov och utmaningar.
 • Utveckla kundens programvara eller applikationslösningar
 • Att ge teknisk rådgivning och stöd till både kunder och internt team.
 • Att hålla dig uppdaterad med de senaste branschtrenderna för att kunna erbjuda de mest innovativa lösningarna.

Observera att du genom denna annons gör en intresseanmälan för framtida uppdrag som mjukvaruutvecklare. Vi får löpande in förfrågningar från kunder inom området, och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad att ta dig an en ny utmaning.


Om dig

Vi söker dig som har en stark känsla för service, problemlösning och har en tydlig kommunikationsförmåga. Du kan arbeta både självständigt såväl som i ett team med kollegor. Beroende på uppdrag kan specifika krav variera, men vi tar gärna emot din intresseanmälan om du uppfyller följande krav:

 • God erfarenhet av applikationsutveckling och systemdesign
 • God kompetens inom Java, Python, .NET, JavaScript
 • God kompetens inom C++, C#, Cad
 • God kompetens inom SQL
 • God kompetens inom Linux
 • God kompetens inom Matlab eller Simulink
 • Eftergymnasial utbildning inom IT eller liknande område

Om Adecco

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Vi på Adecco Karlstad strävar efter att hitta den bästa matchningen mellan dig som utvecklare och våra samarbetspartners.


Om ansökan

När vi tagit emot din ansökan kommer första steget i processen vara ett mail med ett eller flera tester, beroende på hur din ansökningsprocess har sett ut hos oss innan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter


Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare
Mathilde Branth på mathilde.branth@adecco.se


Välkommen med din intresseanmälan!


Sökord:
Senior utvecklare, leadutvecklare, finansmarknadsstatistik, Web API, C#, SQL, lösningsarkitekt, WPF, MVC, enhetstester, .NET 5, .NET 6, Linux

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 nov. 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare