Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Analytisk kemist, Aurena Laboratories AB, Karlstad

Om tjänsten
I dina arbetsuppgifter är du med och säkerställer kvalitet på de råvaror som kommer in till oss, pågående produktion samt de produkter som vi frisläpper och levererar till våra kunder runt om i världen. Du har många kontakter med övriga delar av företaget och blir en stor del i Aurenas fortsatta utveckling.

Tillsammans med dina kollegor arbetar du med olika typer av analyser för frisläppning av både råmaterial och slutprodukter. Du bör ha erfarenhet av och behärska analystekniker såsom GC, HPLC, IR, titrering mm samt problemsökning och kvalificering av dessa. Du är också med som del i både externa och interna projekt där metodutveckling kan vara aktuellt. Utredningar, där sammanställning av data och rapportskrivning, företrädelsevis på engelska, är en del av vardagen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning på universitetsnivå inom kemi alternativt gentemot annan typ av laboratorieverksamhet. Erfarenhet och kännedom av cGMP är meriterande.

Du är en person som är noggrann och självgående med eget driv. Vidare ska du kunna arbeta effektivt samt trivas med arbete i en liten grupp i en flexibel miljö. Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen till oss!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Aurena Laboratories
Aurena Laboratories är ett växande svenskt privatägt företag som idag har 85 anställda. Vi utvecklar och tillverkar sprayprodukter registrerade som medicintekniska produkter och läkemedel. Huvuddelen av produkterna går på export och våra kunder är oftast internationella läkemedels- eller marknadsbolag.

Vi jobbar enligt kvalitetsledningssystemen ISO 13485 och läkemedels-GMP.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående, så vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2023-04-12. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du sedan är en av dem som går vidare kommer du att få en länk till en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa Aurena Laboratories för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Marianne Pettersson, tel 054-771 85 44.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Quality Control Analyst, QC, QC laborant, kemisk analytiker, kvalitetskontroll, kvalitet, quality, quality control, medicinteknik, GMP, ISO, läkemedel, läkemedelsindustrin, analyser, Aurena Laboratories, Karlstad, Värmland, Adecco

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 apr. 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare