Adeccos kund Löfbergs söker Underhållstekniker

Adeccos kund Löfbergs söker Underhållstekniker

Om tjänsten
Som underhållstekniker ingår du i Löfbergs underhållsteam som arbetar med avhjälpande och planerat underhåll på deras två produktionsanläggningar i Karlstad. Du kommer att arbeta både inom el, automation, pneumatik och mekanik. Inom automation ingår att arbeta i HMI-program samt med robotar. Utrustningarna varierar såsom Rostmaskiner med tillhörande kringutrustningar, förpackningsmaskiner, transportbanor, elevatorer.

Arbetsuppgifterna är många och av olika karaktär, på underhåll får man jobba med allt som har med produktionsprocessen att göra. Underhållsverksamheten är en del av produktionsorganisationen och arbetet sker i tätt samarbete med operatörer och produktionsledare. Rollen är i första hand förmiddagsskift (06.00-14.00) men ytterligare skiftgång kan förekomma.

Tjänsten som underhållstekniker är ett konsultuppdrag med start snarast så ansök redan idag! Uppdraget sträcker sig till att börja med 6 månader men kan komma att bli längre.

Om dig
Vi söker dig som har god erfarenhet av underhållsarbete inom industrin. Du bör ha gymnasiekompetens med teknisk inriktning, gärna i kombination med mekatronik. Du behöver vara en van dataanvändare. Det är nödvändigt att du har kunskap att läsa och tolka ritningar för att klara arbetsuppgifterna. För att alla ska trivas är det viktigt att du gillar att hålla god ordning och reda på arbetsplatsen. För att lyckas i din roll ska du ha en positiv attityd, vara kommunikativ och serviceinriktad.

Som person är du nyfiken, utåtriktad och ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera är viktig och kan du hantera engelska och tyska i tal och skrift är meriterande. Du behöver ha körkort då du tar dig mellan anläggningarna med en servicebil. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom processindustrin.

Viktigt för tjänsten är:
  • erfarenhet av underhållsarbete
  • ritningsläsning
  • datakunskap
  • kommunikativ och serviceinriktad
  • Körkort, B
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Sara Pagré 054-771 85 47 alt sara.pagre@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Underhållstekniker, underhåll, el, automation, pneumatik, mekanik, Löfbergs, Adecco, Karlstad
Mer info
Kontaktperson Sara Pagre
Telefon 054-771 85 47
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.