Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Lantmäteristudent sökes för sommarjobb till Ellevio i Karlstad!

Publiceringsdatum
29 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Studerar du lantmäteriteknik och vill ta steget ut i branschen och få en riktigt meriterande erfarenhet? Läs vidare! För Ellevios räkning söker vi dig som vill arbeta med teknisk dokumentation under sommaren med chans till förlängning. Sök idag, vi tillämpar löpande urval!Om tjänsten

Som ett av Sveriges största energibolag med fokus på innovation, hållbarhet och samhällsansvar tar Ellevio ledningen i att driva framtidens elektrifiering. Vill du också arbeta mot ett mer hållbart samhälle genom elektrifiering läser du helt rätt annons. Sommarjobbet är en unik möjlighet att få in foten på ett marknadsledande företag med fokus på mångfald, kompetensförsörjning och hållbar utveckling. Ellevios målsättning är att ge dig en meningsfull sommar som utmanar dig, ger dig möjlighet att vara en del av deras inkluderande företagskultur och som förhoppningsvis inspirerar dig att fortsätta utvecklas inom energibranschen. Här kan du läsa mer om hur det är att sommarjobba på Ellevio.

Tjänsten under sommaren innebär stöttning mot dokumentationsavdelningen där din huvuduppgift kommer vara att läsa in inmätningsfiler i Netbas. Du kommer även få jämföra och justera dokumenterade kablar och objekt enligt inmätningsfilen. För att kunna utföra arbetet på ett kvalitativt sätt kommer du ha möjlighet att få en ordentlig genomgång och sedan kontinuerligt stöd under uppdragets gång.

Då tjänsten är administrativ söker vi dig som är noggrann och strukturerad. Vi ser att du som söker är genuint intresserad av arbete i kartsystem och med dokumentation och strävar efter att få fortsatt förtroende hos Ellevio även efter sommaren.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara tillgänglig för arbete heltid under sommaren. Tjänsten startar på plats på Ellevios kontor i Karlstad för att komma in i jobbet, men det kan sedan utföras på distans.

Du erbjuds

  • En otroligt meriterande och utvecklande tjänst på uppdrag hos Ellevio
  • Anställning genom Academic Work där du har nära samarbete med en konsultchef som stöttar dig i din utveckling i uppdraget
  • Chans att lära dig kartsystemet Netbas


Kvalifikationer
  • Studerar lantmäteriteknik eller annan GIS-inriktad eftergymnasial utbildning. Du behöver kunna styrka att du är studerande och kommer fortsatt att vara det under höstterminen 2024
  • Har möjlighet att arbeta heltid under sommaren med start senast mitten av juni

Det är meriterande om du har

  • Liknande arbetslivserfarenhet sedan tidigare

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Strukturerad
  • Kvalitetsmedveten
  • Resultatinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Liknande Jobb

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 april 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se