Hoppa till innehåll

Account Manager till JOBmeal Karlstad

Söker du en spännande och utmanande karriärmöjlighet som Account Manager? Då har du kommit till rätt plats! På JOBmeal i Karlstad letar vi efter en driven och självgående individ som har en passion för nätverkande och är en stjärna som kan navigera framgångsrikt i det okända havet av affärsmöjligheter. Vi tror på att bygga starka relationer och leverera resultat!
Är du den passionerade och pålitliga personen som vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag.Om tjänsten

JOBmeal är en ledande leverantör av skräddarsydda kaffelösningar för arbetsplatser. I nära samarbete med de främsta kafferosterierna strävar de varje dag efter att lyfta kundernas vardag och främja gemenskapen kring deras sortiment. Med närvaro från Kiruna i norr till Malmö i söder, sköter man försäljning och service från 26 lokalkontor, för att vara nära kunderna och göra deras upplevelse personlig och minnesvärd.

För rätt kandidat gör JOBmeal allt för att du ska bli den bästa versionen av dig själv. Vi ger dig en plattform där du har stora möjligheter att utvecklas och kan nå ambitiösa mål. I rollen som Account Manager kommer du arbeta relationsskapande och ditt ansvar är att utveckla och stärka samarbetet med såväl nya som befintliga kunder.

Du erbjuds
chansen att kontinuerligt utveckla dina färdigheter och kompetenser i din roll som Account Manager. Här värderar vi starkt initiativtagande och belönar prestationer i en dynamisk och givande arbetsmiljö. Självklart ges du möjligheten att genomgå en gedigen onboarding process och framåt kan du se fram emot ett brett utbud av förmånliga villkor, inklusive friskvårdsbidrag och tjänstebil.Arbetsuppgifter
  • Ansvara för att skapa nya, samt bibehålla befintliga, relationer med viktiga intressenter till JOBmeal.
  • Ansvara för förhandlingar, offerthantering och avslut/avtal.


Kvalifikationer

Vi söker dig som utmärker sig som en naturlig lagspelare, ditt självklara engagemang och positiva inställning är egenskaper som andra värdesätter hos dig. Du besitter en imponerande inre motor som driver dig framåt, ditt starka driv, uthållighet och tydliga målsättning är karakteristiska drag hos dig.

För att vara en passande kandidat för rollen kräver vi att du har en gymnasial utbildning som grund, innehar ett B -körkort och talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. Vidare förväntar vi oss att du har en gedigen datavana och tidigare erfarenhet av nykundsbearbetning vilket kommer att vara värdefulla tillgångar i ditt arbete som Account Manager hos oss.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Självgående
  • Nätverkande
  • Anpassningsbar
  • Resultatinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
13 jan. 2024 (41 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb