Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Arbetsledare till Kvalitetsbygg

Ansök nu

Är du en självständig och driven arbetsledare inom byggbranschen som letar efter nya utmaningar? Vill du arbeta på ett företag som drivs av entreprenörsanda och har ett högt arbetstempo? Då kan vi ha tjänsten till dig!

Om företaget
Kvalitetsbyggsgruppen är en byggkoncern med cirka 80 anställda som till återkommande kunder utför entreprenader täckande nyproduktion av flerbostadshus och kommersiella fastigheter, stambyten, LOU-uppdrag samt större och mindre ROT-arbeten. De erbjuder ansvarstagande och transparanta affärer åt kunder som är såväl företag som privatpersoner. De grundades 2006 och huvudkontoret är i Västberga, Stockholm.

Läs mer på www.kvalitetsbygg.se.


Vad erbjuder rollen?
Tjänsten är ett konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos Kvalitetsbygg. De har haft en förflyttning i organisationen som lett till att de nu behöver en arbetsledare med placering i Karlstad. Du kommer börja arbeta i ett pågående projekt som beräknas ta slut under oktober 2023.

Exempel på arbetsuppgifter:
* Samordning och planering
* Stämma av tidsplaner
* Administration kring projektet
* Teknisk kompetens


Vem är du?
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av en liknande roll som arbetsledare. Du trivs att arbeta med digitala verktyg och behärskar både Powerprojects samt Office-paketet. Du har B-körkort och är talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo med en varierande vardag. Du ser dig själv som ansvarstagande och flexibel. Vidare är du en lagspelare som arbetar målinriktat och drivs av att kunna utvecklas på din arbetsplats.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista
ansökningsdatum är 4/6-2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin Fernström på elin.fernstrom@effektiv.se.


Sökord
Arbetsledare, Entreprenad ingenjör

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare