Verkstadsmekaniker Karlstad

Verkstadsmekaniker Karlstad

Om tjänsten

Nu söker vi en verkstadsmekaniker till vår verkstad i Karlstad för att arbeta med reparationer och renoveringar av Caterpillars entreprenadmaskiner. Du kommer att rapportera till vår platschef som är placerad på vår verkstad i Karlstad.

Din bakgrund:
  • Erfarenhet av att reparera tunga maskiner
  • Kunskap om entreprenadmaskiners konstruktion och funktion
  • Erfarenhet av att renovera olika typer av hydrauliska komponenter, växellådor, motorer etc.
  • Kunna garantera högsta möjliga driftsäkerhet för kund
  • Vara delaktig i Caterpillars större renoveringsprogram
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt då dokumentation och instruktioner förekommer på båda språken
Din profil:

Vi ser gärna att du genomgått tekniskt gymnasium eller motsvarande och att du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker på entreprenadmaskiner eller liknande produkter. För att trivas i rollen som verkstadsmekaniker hos oss krävs det att du är noggrann, strukturerad och ha förmågan att följa uppsatta tidsplaner. Som person är du självgående med en förmåga att fatta egna beslut, filtrera information och prioritera arbetsuppgifter. Vi värdesätter medarbetare som ser till helheten och samarbetar med sina kollegor på ett effektivt sätt.

Vi erbjuder:
  • Ett roligt jobb som mekaniker med goda utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats med god gemenskap och fin sammanhållning
  • Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken - Caterpillar
  • Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor
Placering: Karlstad

Frågor? Ring Ulrika Goodholm, Platschef (Branch Manager): 0730-810600

Facklig kontaktperson IF Metall: Jörgen Nilsson, 0706-557132

Intresserad? Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker, Reperatör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://zeppelin-cat.se/se
Sista ansökningsdag 13 juni 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 440 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.