Vi söker nu svetsare till våra kundföretag i Värmland.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar, oftast är det MIG/MAG, TIG och pinnasvetsning av olika typer av stålkonstruktioner. Även monteringsarbete kan förekomma. Arbetet kan ske såväl inomhus i egna verkstaden som utomhus på olika byggarbetsplatser.
Skiftarbete kan förekomma.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker ska ha stor och bred erfarenhet av svetsning efter ritningar på licensnivå, även om formella licenser inte krävs. Du känner dig hemma i verkstadsmiljö och har monteringskunskaper.
Som person är du noggrann, pålitlig och duktig på att ta instruktioner och van att jobba i tidvis högt tempo både självständigt och i grupp.
Du behärskar svenska i tal och skrift. Du har körkort och tillgång till bil.

Information och kontakt

För mer information om tjänsterna kontakta Peter Bråby,
0544-00 31 11, peter@wikan.se.

Tillträde under hösten.

Tjänsterna börjar med provanställningar som förväntas övergå i tillvisarenställning.

Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Peter Bråby
Telefon 0544-00 31 11
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.