Butikssäljare med Butiksansvar i Karlstad

Butikssäljare med Butiksansvar i Karlstad

Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Företaget finns i 84 länder och har drygt 78 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Våra butiker har en central roll för försäljning i våra regioner. Samspelet med övriga säljkanaler är avgörande för oss.

Som Butikssäljare med Butiksansvar har du det allmänna ansvaret för försäljningen och driften av butiken där du har en viktig roll när det gäller samspelet mellan butiken och fältsäljarna i regionen. Du arbetar aktivt med försäljning och har det operativa ansvaret för att nå butikens uppsatta försäljningsmål. Det allmänna personalansvaret ligger på Regionchef.

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag med starkt varumärke och en organisation med mycket energi och glädje. Som säljare erbjuder vi dig Sälj- och Produktutbildningar kontinuerligt. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter lokalt och globalt, en arbetsplats bland duktiga kollegor, en marknadsmässig lön, kompetensutveckling och att vara en del i ett starkt team mot en ständig utveckling.

Om tjänsten

I våra butiker är vi två anställda som tillsammans driver och utvecklar butiken med allt som dagligen skall göras. Våra öppettider är vardagar 06.30 -17.00, där du alternerar med din kollega öppningar och stängningar. Arbetsuppgifterna är omväxlande. Några viktiga arbetsuppgifter:
  • Försäljning i butik och per telefon
  • Varuadministration såsom inventering, beställningar, godsmottagning o dyl.
  • Du är uppdaterad på aktuella kampanjer och exponerar varorna i butiken
  • Ger support till kunder och säljare
  • Genomföra säljbesök hos företag i närområdet
  • Aktivt jobba för att samarbetet med fältet stärks och utvecklas kontinuerligt
  • Aktivt delta i förberedelser och genomförande av butiksevent
Din profil

Dina personliga egenskaper är oerhört viktiga för oss och något som vi kommer att ta stor hänsyn till. Vi ser gärna att du har tidigare Butikserfarenhet, är resultatinriktad och du kan arbeta mot satta mål. Du är ansvarsfull, hungrig, ambitiös, orädd och driven. Du är professionell i din framtoning, har ett affärsintresse, bygger långsiktiga relationer och älskar att bearbeta och utveckla kunder.

Meriterande om du har kunskaper om verktyg, maskiner, fästmaterial och liknande samt butikserfarenhet.

Din datorvana är självklart god och du behärskar svenska och engelska i tal o skrift. Dina vänner skulle beskriva dig som social, engagerad, handlingskraftig, glad, och kommunikativ oberoende av sammanhang.

Placeringsort: Karlstad

Välkommen med din ansökan till oss senast 13 december 2019. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kontaktperson för tjänsten är Regionchef Sebastian Wahlgren, som du når på mobil nr 070 6124829
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.