Vår sjuksköterska på Åsbacka i Molkom är i lyckliga omständigheter!

Vår sjuksköterska på Åsbacka i Molkom är i lyckliga omständigheter!

Därför söker vi en legitimerad sjuksköterska som kan vikariera för Therese som ska vara föräldraledig. Du som vill ha ett roligt, självständigt och flexibelt jobb på Åsbackas härliga äldreboende! Du är intresserad av äldre och har goda kunskaper om deras sjukdomar och omsorgsbehov. Körkort för personbil behövs, detta då du i undantagsfall kan behöva assistera på vårt andra fina äldreboende i Karlstad, Sveagatan.

Vilka är vi?
På Vardagas ca 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea.

Våra tre enheter i Värmland drivs på entreprenad på uppdrag av Karlstads respektive Säffle kommun. Du kan läsa mer om oss på www.vardaga.se

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av äldreomsorg. Du har ett professionellt och pedagogisk förhållningssätt och tycker om att arbeta i team. Arbetet kräver att du är självständig och kan ta beslut utifrån dina egna bedömningar. Du har god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.


Övrigt


Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdatum: Efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2019-09-01, anställning görs löpande så tveka inte att söka!

Facklig kontakt:

Vårdförbundet, Hampus Kalpakas, Mobil: 076-621 73 30, Mail: vardforbundet@ambea.seAnsökan
Ansök via Ansök här knappen och om du har frågor så kan du höra av dig till verksamhetschef Ingela Thiessen 0733 77 58 54 eller gruppchef/sjuksköterska Sofia Köster 0730 20 08 27.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 juli 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet.

Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.

Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Läs mer på vardaga.se