Hydraulik och Mekspecialist till Valmet i Karlstad

Hydraulik och Mekspecialist till Valmet i Karlstad

HYDRAULIK – bultade ditt hjärta lite extra när du såg ordet? Är det ett av dina stora intresseområden?

Vi söker nu en fältservicespecialist inom hydraulik. Du kommer att arbeta med felsökning, hydraulupmätningar, service, installation, utcheckning av hydrauliska, motorer, pumpar och ackumulatorer främst i kokerier.

Du ingår i ett team med skickliga servicetekniker och det finns många möjligheter till utveckling i denna roll och inom Valmet. Läs mer om Valmets Fältservice här:

https://www.valmet.com/campaign/valmet-field-services/

Vem är du? Du älskar hydraulik och har arbetat inom detta område. God kommunikation, samarbete och ledarskap kommer att krävas samt möjlighet och intresse av att resa i tjänsten.

På vår önskelista ser vi också gärna att du:
  • Är service minded och kundfokuserad
  • Har en förmåga att arbeta självständigt och under tidspress.
Det allra viktigaste är dock din positiva, "can do" attityd samt din förmåga att lösa utmaningar.

Resor inom Skandinavien och även internationellt är en förutsättning för att lyckas i den här tjänsten och körkort ett krav. Du har förutom svenska även goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt. Stationeringsort är Karlstad.

Välkommen med din ansökan senast 31 mars.

För att få mer information om rollen, kontakta Marcus Evegård, Manager Field Service, +46 709740566
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.valmet.com
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service. Våra 12 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat - varje dag. Valmet har omkring 1500 medarbetare i Sverige som jobbar i nära samarbete med ett stort antal kunder. I Sverige kommer tekniken i tre av fyra pappersbruk från oss. Vi har flera produktions- och R&D enheter varav de största finns i Göteborg, Karlstad och Sundsvall