Är du Trienniums nya Platschef i Karlstad?

Är du Trienniums nya Platschef i Karlstad?

"Trienniumgruppen arbetar med högkvalitativ teknisk förvaltning, bygg- och fastighetsservice där kundernas behov och önskemål ska uppfyllas med råge.

Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi kan el, värme, sanitet, VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning."

Trienniumgruppen finns från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi sköter den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Gruppen omsätter i bolagen Triennium Fastighetsentreprenad, FastighetsCompetens i Norrland, Triennium Stockholm och Triennium Syd 200 miljoner med bra resultat.

Trienniumgruppen växer både numerärt och geografiskt och nu etablerar vi oss i Värmland.

Arbetsuppgifterna
Du blir chef för vår verksamhet i Värmland och i den rollen är du direktrapporterande till företagets vVD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Du blir en nyckelmedarbetare i vårt företag.

Då vår verksamhet i Värmland är under uppstart kommer du att ansvara för rekryteringen av vår personal i området och uppbyggnaden av våra affärsrelationer i området tillsammans med koncernens marknadschef.

Bland dina arbetsuppgifter:

  • Ledning av Triennium Värmland,
  • Resultat- och budgetansvar,
  • Kundkontakt, merförsäljning och kundbearbetning,
  • Personalansvar och coachning av våra nya medarbetare,
  • Utveckling av befintliga avtal och nyförsäljning,
  • Teknisk förvaltning av kundfastigheter.
Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har gedigen och framgångsrik erfarenhet inom arbetsledning. Du bör ha arbetat i vår eller närliggande bransch och ha stor vana vid kundkontakt. Kunskaper och erfarenhet inom teknisk fastighetsförvaltning är önskvärd. Du ska känna dig helt bekväm med kontinuerlig kundkontakt.

Goda IT-kunskaper och B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som är en duktig och naturlig ledare, är kvalitetsmedveten, ambitiös och positiv. Du är social, självgående, gillar service och har förmåga att fatta beslut. Du är flexibel, målmedveten och expansiv.

Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten.

Kan du tänka dig en framtid inom Trienniumgruppen så kontaktar du vår koncernchef Carl Wiktorsson via carl.wiktorsson@triennium.se . Urval kommer att ske löpande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Fastighet, Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (25 dagar kvar)