Teknisk projektledare - Soleil

Teknisk projektledare - Soleil

Som teknisk projektledare hos oss kommer du ha helhetsansvaret över dina projekt till våra kunder, inom intranät och digitala arbetsplatser. Vi ser att du redan i säljfasen finns med som stöd för att sedan ansvara för att våra kunder får det de köpt och att alla villkor uppfylls. Ett nära samarbete med våra säljare innebär också att du som projektledare ibland gör underlag till offerter och anbud. Efter projektleverans och acceptans från kund går projektet in i en förvaltningsfas, där du kommer fortsätta att ha en nära relation med dina kunder för att möjliggöra rådgivning och se efter nya behov som kan uppstå.

Tjänsten innebär också att du levererar de digitala helhetslösningar kunden önskar med de marginaler vi budgeterat i respektive projekt. Inom ramen för projektbudgeten förfogar du även över scope, tid och efter den absolut bästa kundupplevelsen för våra kunder. Vilket vi tror du som projektledare kan göra genom att vara tekniskt insatt och ha ett nära samarbete med vårt utvecklingsteam samt våra kunder.

Det är naturligt och givande för dig att träffa många olika människor och att arbeta i ett nära samarbete med dina kollegor. Vi ser att du har relevant högskoleutbildning inom IT, projektledning eller motsvarade utbildning. Erfarenhet från affärsutveckling, O365, SiteVision eller annat CMS ses som meriterande.

Vi söker dig som är nyfiken på en ny utmaning, som är utvecklingsorienterad och som vågar vara inspirerande i sitt ledarskap. Du behöver behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig en möjlighet till personlig och karriärmässig utveckling i ett växande företag med en familjär känsla, där ärlighet och välmående värderas högst. Vi ser hållbarhetsarbetet som en självklarhet, i alla delar. Allt från miljöperspektivet till våra anställda och kunder. Vi är övertygande om att medarbetare som trivs och mår bra i sitt arbete kommer i sin tur ge våra kunder branschens bästa upplevelse oavsett i vilken fas vi befinner oss i. Därför bryr vi oss på riktigt!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.testhuset.com
Sista ansökningsdag 22 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Soleil startades 2011 av fyra utvecklare och projektledare som fortfarande är delägare och verksamma i företaget. Idag är vi 36 medarbetare som är specialiserade inom olika områden som webbutveckling, design, projektledning, utbildning och verksamhetsutveckling. Vi brinner för att hjälpa våra kunder på deras digitala resa och vi kan erbjuda en helhetslösning av intranätslösningar och externa webbplatser.

Vi befinner oss i en tillväxtresa och behöver nu stärka vårt team ytterligare med dig som projektledare!

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Leijon på telefonnummer 070-220 62 60 eller Andrea Elfman på 073-509 38 66.

Välkommen med din ansökan senast den 22 november via www.testhuset.com