IT Konsult - Ricoh IT Partner

IT Konsult - Ricoh IT Partner

Ricoh IT Partner söker dig som vill bli deras nya motiverade IT Konsult. Vi arbetar för att ha en långsiktig relation med våra kunder och erbjuder skräddarsydda IT-lösningar. Du kommer som IT Konsult hos oss att ansvara för att optimera våra kunders IT-miljöer genom att bland annat svara på tekniska frågor, göra installationer hos kund samt övervaka deras system.

Då du behöver kunna sätta dig in i kundernas verksamhet och IT-drift på ett snabbt och effektivt sätt ser vi att du har en teknisk utbildning samt erfarenhet av liknande arbete. Vi ser också att du har kunskap om Windows server samt förståelse för nätverk och brandväggar.

Du är kommunikativ och drivs av att hitta dom bästa lösningarna för dina kunder där du får plocka fram din problemlösningsförmåga och tålamod för att nå bästa möjliga resultat. En varierande arbetsmiljö är något du trivs i och du tycker att det är kul att träffa andra människor då du behöver vara på plats hos våra kunder vid både planerade möten men också vid akuta ärenden.

Tjänsten utgår från vårt kontor på Lantvärnsgatan 4 men då du kommer vara ute på plats hos våra kunder vid behov är B-körkort ett krav för tjänsten. Du behärskar engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig ett arbete där du får jobba nära kunden, får utrymme att använda din tekniska kompetens samt möjligheten att utvecklas både individuellt men också tillsammans med teamet.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.testhuset.com
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ricoh IT Partner optimerar din IT-miljö och är din kompletta IT-leverantör i Värmland. Redan från starten 1984 har vi trott på att grunden för ett stabilt företag är långsiktiga kundrelationer, vilket vi än idag är övertygande om är nyckeln till framgång. Vi är idag 20 kompetenta medarbetare varav nio IT- och servicetekniker som erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Andrea Elfman på 073 509 38 66.

Välkommen med din ansökan senast 24 mars 2019.