Engagerad Ekonomiassistent - Karlstads Stift

Engagerad Ekonomiassistent - Karlstads Stift

Som Ekonomiassistent hos oss kommer du att arbeta på vår servicebyrå tillsammans med två ekonomer. Du kommer arbeta med bland annat leverantörsreskontra, kundfakturering, betalningar och löpande bokföring. Även månadsvisa avstämningar och förberedande bokslutsarbete ingår.

Karlstads stift hanterar ekonomiadministration åt flera församlingar och pastorat och tjänsten kommer vara en del i detta arbete. Din tjänst utgår från vårt kontor i centrala Karlstad men vid behov behöver du ha möjlighet att ta dig ut till våra kunder runt om i Värmland och Dalsland, B-körkort är därför ett krav.

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från ekonomiassistentarbete på redovisningsbyrå eller motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du som söker har genomgått YH-utbildning inom redovisning eller liknande.

Som person är du noggrann, analytisk, engagerad och effektiv. Du har en hög ansvarskänsla och trivs i rollen av att arbeta självständigt. Bygga och bibehålla relationer gör du med lätthet och du har en vilja och förmåga att hjälpa andra. Att arbeta med system och digitalisering är en självklarhet. Du är även kommunikativ och ser charmen i att prata ekonomi inför andra.

Vi ser att du delar Svenska kyrkans värderingar.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://testhuset.teamtailor.com/
Sista ansökningsdag 24 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads stift är ett av Svenska kyrkans 13 stift och består av 31 församlingar och pastorat i Värmland och Dalsland. Stiftets grundläggande uppgift är att främja församlingslivet. På stiftskansliet som är beläget mitt i Karlstad arbetar ca 50 medarbetare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Leijon på 070 – 220 62 60 eller Andrea Elfman på 073 – 509 38 66.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 24/1.