Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Butikschef Mitt i City - Coop

Butikschef Mitt i City - Coop

I din nya tjänst som Butikschef hos oss kommer du att ha det fulla ansvaret för både personal och resultat. Som ledare finns du till hands och älskar att sälja och nå resultat tillsammans med dina medarbetare. Du leder nära dina medarbetare och våra kunder och skapa en positiv stämning i ditt arbete.

Som person är du förtroendeingivande, drivande och kommunikativ. Du skapar trivsel och entusiasm hos våra medarbetare och skapar en positiv stämning i sitt arbete.

Vi söker dig som har erfarenhet från ett nära och engagerat ledarskap. Du har tidigare haft roller där du nått fina resultat och känner nu att du vill ta nästa steg i din utveckling.

Om du arbetat i detaljhandel ser vi det som positivt, gärna i en ledande roll.
Mer info
Kontaktperson Bengt Libäck
Telefon 070- 594 72 77
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.testhuset.com
Sista ansökningsdag 17 dec (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop Värmland ägs av 160 000 medlemmar med huvudkontor i Karlstad. Föreningen driver ett antal Coopbutiker över hela landskapet samt har dotterbolag i form av gränshandelsbutikerna MaxiMat och lågpriskedjan Pekås. Det händer mycket inom Coop Värmland och vi befinner oss mitt i en spännande förändringsresa. Vi är fullt fokuserade på att skapa inspirerande matbutiker i Värmland och bygga en ny grund för lönsam tillväxt och framtidstro. Det är en utmaning och med nya kreativa lösningar satsar vi på positiva förändringar i våra butiker. Vill du vara med på resan?

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070- 594 72 77 eller Ulf Holmgren, Regionchef Coop, på 070- 681 55 70.