Operations Engineer

Operations Engineer

Just nu söker vi en driftingenjör till Control Centers ITs övervakningsteam.

Anställningen är på en säkerhetsklassad anläggning, svenskt medborgarskap samt säkerhetskontroller är ett krav. Tjänsten kan innebära helg- samt natt-arbeten och du måste kunna kommunicera på svenska och engelska.

Jag heter Tim Adamsson och jag leder Service Management Monitoring 3, en del av Service Assurance Control Center. Vi är ett fantastiskt gäng människor som ser till att våra kunder och interna användare håller kontakten med fungerande applikationer 24/7/365.

Vårt uppdrag är att alltid ha en tydlig bild av tillståndet för våra tjänster och nätverk och att tillhandahålla snabbast möjliga incidentlösning. Vi strävar efter att ha en E2E syn på bland annat kundupplevelse, prestanda, säkerhet och systemhälsa. Vi söker nu en kollega till vårt team.

Är detta din nästa möjlighet?

Som medlem i teamet kommer du att övervaka, lösa incidenter, agera som en kontrollant av jobb i nätverken och driva aktiviteter som säkerställer den operativa kvalitén av våra tjänster. Om det här låter intressant så vill vi gärna träffa dig.

Är det här du?

Du är självgående med ett starkt driv samt en lagspelare som uppskattar en inkluderande miljö. Du har en bakgrund inom övervakning, teknisk support, processer eller incidentlösning. Du gillar att lösa problem med fakta och ett logiskt förhållningssätt samtidigt som du är bekväm med att ta en nyckelroll när det behövs.

Dina personliga kompetenser:
  • En nyfiken problemlösare
  • Analytisk och strukturerad
  • Samarbetsvillig och öppensinnad
  • Fokuserad & stresstålig
  • Villig att lära
Din erfarenhet:
  • Kunskaper om databaser, OS (Windows, Linux och/eller UNIX), routrar, switchar, lastbalanserare, applikationer mm.
  • Kännedom om ITIL. Förändringshantering, Problemhantering, Incidenthantering, teknisk support mm.
  • Utbildning eller arbetslivserfarenhet inom relevant område
Det är mer än bara ett jobb!

Oavsett vilken tjänst du söker kommer vi att ge dig de verktyg och det stöd du behöver för att växa både som professionell och som person hos oss. Vi kan erbjuda dig din nästa stora möjlighet i ett kreativt, motiverande och välkomnande företag där alla kan vara sig själva, med lika tillgång till möjligheter. Vi respekterar och värdesätter människors mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö möjliggör vi även flexibilitet och erbjuder ett brett utbud av personalförmåner.

Intresserad?

Om du vill vara med i mitt team, sök jobbet! Behöver du veta mer, kontakta mig på tim.adamsson@teliacompany.com!

Urval sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdatum är 2022-08-31

Välkommen till Telia - Hem till din nästa stora möjlighet
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That's how we make a difference for our customers in the big and in the small. That's how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.