Account Manager

Account Manager

Mitt namn är Fredrik Åhnstrand och jag jobbar som Sales Manager med ansvar för säljteamet på Cygate i region Norr - En del av Telia Company. Vi befinner oss i en spännande tillväxt- och förändringsfas, och därför söker vi nu en Account Manager som kommer att utveckla nya och befintliga kunder inom våra tjänsteområden nätverk, säkerhet och Hybrid IT.

Din nästa utmaning?
Cygate är en del av Professional Services inom Telia Company och genom det kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv och stabilitet, samt en imponerande kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med komplexa kunduppdrag och får goda möjligheter till utveckling.

Som Account Manager kommer du att arbeta aktivt med att knyta kontakter, identifiera nya affärsmöjligheter, offertarbete, driva förhandlingar och teckna avtal. I försäljningsprocessen samarbetar du nära vårt team av specialister med att utveckla och presentera nya idéer och lösningar inom tjänsteområdet.

Du kommer att få ta över ett antal konton som du vidareutvecklar, men för att lyckas i rollen behöver du också arbeta proaktivt med att hitta nya kunder. När du med tiden växer din befintliga kundportfölj ser vi att din roll utvecklas till att du kan fokusera mer på långsiktig affärsutveckling.

Vem är du?
Som person är du en skicklig kommunikatör, och är trygg i dialogen med människor på alla nivåer av en organisation. Vi tror att du har god erfarenhet att ha arbetat konsultativt med komplex lösningsförsäljning inom IT, och har ett upparbetat nätverk att ta hjälp av för att skapa värde hos oss. Du är genuint intresserad av IT och dess utveckling, och använder din omvärldskunskap för att lösa kundens utmaningar och behov.

Din personlighet
  • Får energi av att bygga relationer och skapa förtroende bland kunder och kollegor
  • Du tycker om att arbeta målstyrt med komplexa säljcykler och har en struktur för det
  • Förmåga att både driva din egen linje, och att sätta enhetens bästa framför ditt eget.
Din erfarenhet
  • B2B-försäljning inom IT, gärna med fokus nätverk och säkerhet i traditionella IT-miljöer och molnet
  • Van att kombinera nykundsförsäljning med affärsutveckling hos befintlig kund
  • Behärskar svenska och engelska väl, i tal och skrift.
Intresserad?
Vill du påbörja en spännande resa hos oss och ha mycket roligt på vägen, sök jobbet! Placeringsort är Karlstad. Om du har några frågor, kontakta mig Fredrik Åhnstrand på fredrik.ahnstrand@cygate.se eller på Linkedin. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2021-03-15

Välkommen till Cygate - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!