B2B SPOC SE Operation Engineer

B2B SPOC SE Operation Engineer

Jag heter Martin Uhlin och jag leder B2B SPOC, en del av Control Center. Vi är ett fantastiskt gäng människor som ser till att våra kunders tjänster fungerar 24/7 365 dagar om året och letar efter ett nytt stjärnskott till vårt team.

Vårt uppdrag är att hantera incidenter genom att analysera inkommande larm för att koordinera och lösa incidenter i vårt nät på bästa och snabbaste sätt. Vi försöker ha en helhetsbild på statusen på vårt nät genom att kontrollera arbeten i nätet. Vi ansvarar också för ett proaktivt arbete för att undvika att incidenter uppstår och ge våra kunder bästa möjliga kundupplevelse!

Vi försöker alltid att bli bättre genom att förbättra våra arbetsprocesser och rutiner. Här kommer din input som en del av vårt team vara väldigt värdefull för oss att erbjuda en ännu bättre kundupplevelse.

Anställningen är på en säkerhetsklassad anläggning, svenskt medborgarskap samt säkerhetskontroller är ett krav. Tjänsten kommer att innebära helg- samt natt-arbeten och du måste kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

Är detta din nästa möjlighet?

Som medlem i teamet kommer du att övervaka vårt nät, lösa incidenter, verifiera implementeringen av planerade arbeten i nätverken och driva aktiviteter som säkerställer den operativa kvalitén av våra tjänster och nät.

Rollen kräver nära samarbete med andra interna enheter för att möta kundens förväntningar och externa parter, för att förbättra kundens upplevelse och sätta kunden i fokus.

Om det här låter intressant så vill vi gärna träffa dig.

Är det här du?

Du är en person med ett stort teknikintresse som gillar utmaningar. Du har ett starkt driv och vilja att lära dig nya saker. Du är en lagspelare som uppskattar en inkluderande miljö. Du gillar att lösa problem med fakta och på ett strukturerat sätt samtidigt som du är bekväm med att ta en nyckelroll när det behövs.

Dina personliga kompetenser:

  • En nyfiken problemlösare

  • Du har ett driv att vilja lära dig mer

  • Analytisk och strukturerad

  • Samarbetsvillig och öppensinnad

  • Positiv och en glädjespridare

Jag värderar ett team som består av olika bakgrunder och egenskaper. Erfarenhet inom följande områden är meriterade men din ambition, inställning och personliga egenskaper är minst lika viktiga.

  • Tidigare erfarenhet inom drift, teknisk support eller annat arbete inom telekombranschen

  • Kännedom om ITIL. Förändringshantering, Problemhantering, Incidenthantering, teknisk support mm.

  • Utbildning eller arbetslivserfarenhet inom relevant område

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan på engelska, urval sker löpande. Sista ansökningsdatum är 2022-12-01

Det är mer än bara ett jobb!

Oavsett vilken tjänst du söker kommer vi att ge dig de verktyg och det stöd du behöver för att växa både som professionell och som person hos oss. Vi kan erbjuda dig din nästa stora möjlighet i ett kreativt, motiverande och välkomnande företag där alla kan vara sig själva, med lika tillgång till möjligheter. Vi respekterar och värdesätter människors mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö möjliggör vi även flexibilitet och erbjuder ett brett utbud av personalförmåner.

Intresserad?

Om du vill vara med i mitt team, sök jobbet! Vill du veta mer, kontakta mig på martin.uhlin@teliacompany.com

Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!

Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.teliacompany.com/sv/karriar/
Sista ansökningsdag 1 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That’s how we make a difference for our customers in the big and in the small. That’s how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.