Personal till städservice

Personal till städservice

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter.

Serviceavdelningens uppdrag är att erbjuda intern service med hög kvalitet. Vi arbetar bland annat med städservice, posthantering, transporter, vaktmästartjänster och konferensservice. Vår städservice utför lokalvård inom kommunens all typ av verksamhet och tillsammans är vi stolta över att bidra till rena och fina lokaler för våra kommunala verksamheter.

Arbetsuppgifter
Vill du bli en av våra engagerade och duktiga lokalvårdare inom städservice? Vi söker just nu timvikarier där du tillsammans med dina kollegor utför städning på bland annat kommunens skolor, äldreboenden, gymnastikhallar, bibliotek och kontor.

Hos oss får du ett betydelsefullt jobb där du genom att hålla hög kvalitet skapar en god inomhusmiljö för kommunens medborgare och anställda. Var du vikarierar beror på var behoven finns för dagen och det förväntas att du kan jobba inom hela Karlstads kommun. Du kommer vanligtvis arbeta dagtid under måndag till fredag men arbetet kan även innebära arbetstider på kvällar och helger.

Anställningen är alltså en behovsstyrd timanställning, inledningsvis tre månaden men med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer
Städservice är kvalitets- och miljöcertifierade vilket innebär att vi jobbar med tydliga rutiner och ständiga förbättringar. Som ett led i det jobbar och kommunicerar vi mycket digitalt och du förväntas därför kunna hantera verktyg som mejl, mobilappar samt på egen hand kunna söka efter information i våra verksamhetssystem. Eftersom detta blir ett viktigt arbetsverktyg så är det bra om du kan prata, läsa och ta till dig information på svenska.

Vi har som mål att ha nöjda kunder och för att nå det målet vill vi att du:
  • är serviceinriktad och har bra kommunikativ förmåga
  • är ansvarsfull och flexibel samt kan ta egna initiativ
  • har en vilja att utvecklas inom serviceyrket
Vi söker dig som har körkort och tillgång till egen bil. Tidigare städerfarenhet är meriterande men inte ett krav. Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande, varpå det förutsätts att du har god fysik.
När du börjar kommer du att få en grundläggande introduktion i våra städmetoder och arbetssätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Karlstads Kommun
Hemsida https://karlstad.varbi.com
Sista ansökningsdag 11 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun är en av Värmlands största arbetsgivare, med mer än 7 000 medarbetare fördelat på flera hundra olika yrkesroller. Tillsammans skapar vi bra dagar för Karlstadsborna och hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt. Vi tar hand om barn och äldre, smyckar staden med blommor, ordnar meningsfulla fritidsaktiviteter, ger värdefull utbildning, levererar värme, behandlar ansökningar samt planerar och bygger så att fler ska få plats och trivas i vår kommun. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Karlstad långsiktigt och hållbart. Över 90 000 Karlstadsbor är beroende av vårt arbete.