Vill du vara med och skapa morgondagens digitala arbetsplats?

Vill du vara med och skapa morgondagens digitala arbetsplats?

Vi söker dig som älskar teknologi och är nyfiken på mobila tjänster och lösningar. Med världsledande leverantörer av smarta telefoner, surfplattor och säkerhetssystem, hjälper vi några av nordens ledande företag att digitalisera sina arbetsplatser. Vill du göra skillnad på riktigt och forma morgondagens digitala arbetsplats? Då ska du söka tjänsten som IT-konsult idag!

Vem vi söker
Vi letar efter dig som har baskunskaper i teknik och ett stort intresse för IT, något som vi tror driver dig till att hela tiden lära dig mer. Du har koll på vad IP-nummer och brandväggar är, men våra expertområden lär du dig efter hand. För oss är det viktigast att hitta rätt person som passar in i teamet och har de personliga egenskaper som krävs för att lyckas i rollen som konsult.

Sådan är du
Vi tror att du har jobbat några år som IT-konsult eller tekniker, men det är självklart inget krav. Kanske har du även erfarenhet av att jobba med IT-infrastruktur, klienthantering, nätverk eller säkerhet, men som sagt, det viktiga är ditt stora teknikintresse.

Du kommer att arbeta i en bransch som ständigt utvecklas och du behöver vara nyfiken för att hålla dig uppdaterad kring de senaste trenderna inom mobilitet, mobila OS, "Internet of Things", mobil säkerhet och
IT-infrastruktur. Självklart finns alltid våra seniora konsulter och arkitekter tillhands för att stötta dig i din utveckling och tillsammans deltar ni på både interna och externa IT-event. Via våra partner kommer du att erhålla en stor variation av certifieringar vilket kommer stärka din roll som specialistkonsult inom det mobila området.

Som person är du positiv och har en mycket god social förmåga och hög ansvarskänsla. Du kommer att ha direktkontakt med kund och fungera som kittet mellan affärsverksamheten och IT.
Mer info
Email Mejla Techstep Sweden AB
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://techstep.se/
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Techstepär ett IT-tjänsteföretag med specialistkunskap inom Enterprise
Mobility. Vår vision är "Making Work Mobile" och vi ska vara Nordens självklara val för organisationer som vill skapa den bästa moderna arbetsplatsen.

Vi brinner för att hitta nya lösningar
som gör att våra kunder kan ta del av den mobila teknologins alla fördelar. Vi drivs av vår nyfikenhet och strävar efter att vara en oberoende rådgivare – för varje kund.

I Techstep-koncernen jobbar ca 220 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Oslo. Bland våra kunder hittar du stora organisationer inom både privat och offentlig sektor och flera globala industriföretag.