Ortopedingenjör

Ortopedingenjör

TeamOlmed söker nu Legitimerad Ortopedingenjör till Karlstad
På ortopedtekniska avdelningen i Karlstad är vi idag 16 anställda. Våra lokaler är centralt belägna på Centralsjukhuset i Karlstad och vi deltar i teamsamverkan inom t.ex. protesrehabilitering, diabetesfotmottagning och barn- och vuxenhabilitering. Vi erbjuder även fotanalyser, skor, inlägg och ortoser till den privata sektorn via vår butik i Skoghall.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att möta patienter och kunder, göra analyser och förskriva ortopedtekniska hjälpmedel.
Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta med alla förekommande patientgrupper inklusive akutjour mot
Centralsjukhuset i Karlstad. Vi använder oss av digitala arbetssätt i vårt kliniska arbete. För nyutexaminerade ortopedingenjörer erbjuder vi vårt 2-åriga utvecklingsprogram. Ett program där man som nyutexaminerad ortopedingenjör får chans att arbeta inom samtliga områden ortos, protes såväl som skor, både mot barn och vuxna. Man deltar i ett antal utbildningar samt har tillgång till en handledare och mentor under dessa år. Vi arbetar ständigt med att öka kompetensen hos vår personal och vi tycker att det är viktigt att koppla studier och forskning till vårt dagliga kliniska arbete för att kunna ge våra kunder och patienter bästa möjliga service.

Kvalifikationer
Du som söker skall vara legitimerad ortopedingenjör. Stor vikt läggs vid personliga kvaliteter som ansvarstagande, social förmåga och att du har lätt för att skapa goda relationer.

Anställningen

Tjänsten är på 100 % med placering i Karlstad. Provanställning tillämpas. Lön enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

Ansökan

Kontakta gärna verksamhetschef Erling Larsson för ytterligare information om tjänsten på tfn. 070-3558415

Du är välkommen att skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev till elarsson@teamolmed.se
Då urvalet sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-08-31.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Erling Larsson
Telefon 070-3558415
Email Mejla Erling Larsson
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.teamolmed.se/
Sista ansökningsdag 10 aug 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi jobbar för att hjälpa fler människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Detta gör vi samtidigt som vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande.

TeamOlmed driver också butikskedjorna TeamOlmed Butik med inriktning mot egenvård. De stora produktgrupperna är skor, inlägg och enklare hjälpmedel. TeamOlmed ägs till 100% av Össur. Össur är ett isländskt företag med global verksamhet och är tillverkare av ortopedtekniska produkter.