Service elektriker/tekniker

Service elektriker/tekniker

Vill du testa något nytt?

Vi på TIS behöver förstärka laget med serviceelektriker med teknisk inriktning. Hos oss finns möjlighet till stor variation och utveckling inom elektrikeryrket.Söker du en arbetsplats där man jobbar självständigt och tillsammans med ett stort fokus på gemenskap och trivsel? Då skall du fortsätta läsa.

Vad söker vi?

Vi söker en självgående elektriker med inriktning på teknik. Du gillar att jobba med människor och har lätt för att samarbeta.

Vi arbetar med styrsystem såsom KNX, Crestron och Carlo Gavazzi mmsamt integration mellan kommunicerande styrenheter, nätverk, kamerasystem och en hel del kundanpassad teknik.

Vi söker dig som brinner för teknik och vill vara med i både projekteringsfasen samt slutförande av lösningar och funktioner.

Du kommer att arbeta självständigt men med stöttning från kollegor och arbetsledare. Vi värdesätter en serviceanda och kreativitet.
Mer info
Kontaktperson Johan Tervell
Telefon 054-850405
Email Mejla Johan Tervell
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tisel.se
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är vi?

TIS startade 2004 och vi är idag 24 medarbetare. Vi är sedan årsskiftet 2020/2021 en del av Assemblin EL och verkar i samarbete med dem men i egen regi. Vi har alltid haft fokus på service och teknik och jobbar för att nöjda kunder skall vara en drivkraft och en viktig faktor för framtida jobb. Vi jobbar mycket med service, bostadsbyggnation och en del med mindre industrier.